سالاد ليواني اسپاگتي با ميگو
ابتدا كاهوها را كف ليوانها قرار می دهیم . با اين مقدار مواد حدودا ۳ ليوان سالاد ميتوانيم آماده كنيم
- ميگو ريز سرخ شده: يك ليوان
- اسپاگتي پخته شده: 2 ليوان
- سس فرانسوي: نصف ليوان
- گوجهفرنگي فيله و خرد شده: نصف ليوان
- پيازچه ريز شده: يكچهارم ليوان
- ذرت پخته شده: نصف ليوان
- خيارشور ريز شده: نصف ليوان
- مقداري كاهو براي تزئين و قرار دادن در ليوان
- روغن زيتون: به ميزان لازم
روش تهيه:
ابتدا كاهوها را كف ليوانها قرار می دهیم . با اين مقدار مواد حدودا ۳ ليوان سالاد ميتوانيم آماده كنيم. در ظرفي ذرت، پيازچه، خيارشور، ميگو و گوجهفرنگي را با هم مخلوط كرده به آنها نمك ،فلفل و سس فرانسوي اضافه ميكنيم و همه را با هم خوب مخلوط ميكنيم .مواد آماده شده را بين ۳ ليوان تقسيم ميكنيم و روی کاهوها می ریزیم. ميتوانيم يك ليوان از اسپاگتيها را با رنگ خوراكي رنگ كنيم .سپس تا جايي كه ليوان پر شود از اسپاگتي روي ليوان ميريزيم و با ميگو، كاهو و تخم خرفه تزئين ميكنيم. ليوانها را داخل بشقاب قرار داده و براي تزئين ،كنار آن يخ و ليموترش قرار ميدهيم.
باز نشر اختصاصی: مجله اینترنتی Bartarinha.ir
ارسال نظر