کنگر بخورید ولی لنگر نیندارید
كنگر ماست يا بورانی كنگر
وقتی هنوز سبزیجات متنوعی با طعم و مزه متفاوت پیدا می شود که شما می توانید با آنها بورانی ماست و آن سبزی مخصوص را درست کنید چرا سراغ ماست و خیار یا بورانی اسفناج می روید؟بورانی کنگر هم با کوکوهای مختلف خوشمزه می شود هم با پلوقاطی ها.
مواد لازم براي ۴ نفر
- نيم كيلوگرم كنگر پاكشده
- ۲ /۱ ۲ پيمانه ماست
- ۱ بوته سير
- نمك و فلفل به ميزان لازم
- ۲ /۱ پيمانه آب
- گل سرخ برای تزئین
طرز تهیه:
1. ابتدا كنگرها را شسته و بهصورت نوارهاي درشت به طول 5 سانتيمتر يا 2 بند انگشت خرد كنيد.
2. حبههاي سير را با پوست از هم جدا كرده و در ظرفي حاوي آب سرد بريزيد و بگذاريد چند ساعتي خيس بخورد؛ به اين ترتيب، پوست آنها به راحتي جدا ميشود. پس از اين مدت، پوست آنها را كنده و بهصورت ريز رنده كنيد.
3. در يك تابه گود مقداري روغن بريزيد و روي شعله اجاقگاز قرار دهيد تا داغ شود؛ سپس كنگرهاي خردشده را به آن اضافه كنيد و داخل روغن تفت دهيد. پس از اينكه كنگرها سرخ شد، سيرهاي رندهشده را همراه نمك و فلفل به آن اضافه كنيد و به تفتدادن ادامه دهيد. براي سرخشدن سير حدود 3 تا 5 دقيقه زمان كافي است.
4. در مرحله بعد، آب را در تابه بريزيد و در آن را بگذاريد و اجازه بدهيد تا كنگرها روي حرارت كم بپزند. سپس در تابه را برداريد تا آب اضافي باقيمانده بخار شود. حالا ماست را اضافه كرده و بگذاريد بر اثر حرارت بهاصطلاح يك قل بزند. پس از آن، بلافاصله اجاق را خاموش كنيد و وقتي كه براني كمي سرد شد، آن را با گل سرخ تزئین کرده و سرو كنيد.
ارسال نظر