آبگوشت مغز دار، غذای تهرونی پسند
این آبگوشت با آبگوشت هایی که در خانه درست می کنید کمی متفاوت است. این آبگوشت را خیلی قدیم ها در تهران می پختند.تفاوت آن هم با آبگوشت های رایج امروزی به خاطر داشتن مغزها و همچنین آلو، سیب و قیسی است. بخورید و لذت ببرید.
مجله آشپزی مثبت - مریم درودیان: این آبگوشت با آبگوشت هایی که در خانه درست می کنید کمی متفاوت است. این آبگوشت را خیلی قدیم ها در تهران می پختند.تفاوت آن هم با آبگوشت های رایج امروزی به خاطر داشتن مغزها و همچنین آلو، سیب و قیسی است. بخورید و لذت ببرید.
مواد لازم برای ۴ نفر
- ۳۰۰ گرم گوشت آبگوشتی
- ۴ /۱ پیمانه لوبیا سفید
- ۲ /۱ پیمانه ( گردو ، مغز بادام ، مغز پسته و مغز فندق)
- ۴ عدد قیسی
- ۶ عدد آلو خورشی
- ۱ عدد سیب درختی متوسط
- ۱ عدد پیاز
- ۳ ق س زعفران آب شده
- به میزان لازم نمک و فلفل
طرز تهیه:
1. ابتدا گوشت را شسته در سبد بگذارید تا آب آن کشیده شود. پیاز را بشویید، پوست آن را جدا کنید و به چهار تکه برش بزنید.
2. در قابلمه ای مناسب 4 لیوان آب،گوشت و پیاز را بریزید تا پخته شوند.
3. لوبیا سفید را از قبل در ظرفی به مدت نصف روز بریزید تا خیس بخورد. سپس لوبیا را آبکش کنید. وقتی گوشت نیم پز شد لوبیا را اضافه کنید تا کاملا پخته شود.
4. مغز گردو، بادام، پسته و فندق را در آب بگذارید تا بتوانید پوست آنها را به راحتی جدا کنید.
5. سپس چهار مغز را بیفزایید و حدود نیم ساعت بگذارید با حرارت زیاد تا مواد کاملا بجوشد به میزان لازم نمک و فلفل هم اضافه کنید .
6. سیب درختی را بشویید و خرد کنید. قیسی، آلو خورشی و سیب را اضافه و حرارت را کم کنید تا کاملا مواد پخته شود و غذا جا بیفتد .
7. حرارت را خاموش کنید و زعفران دم کرده را هم اضافه کنید و هم بزنید.
فوت و فن
اگر می خواهید عطر و رنگ زعفران بیشتر به خورد غذا برود، چند دقیقه قبل از اینکه حرارت اجاق گاز را خاموش کنید، زعفران را اضافه کنید و هم بزنید.
ارسال نظر