هاتچاكلت مخصوص
شکلات خورها میدانند شکلات داغ چقدر میچسبد، حالا تصور كنيد اين نوشيدني از مخلوط چندين ماده شيرين و مقوي هم درست شده باشد، چه ميشود؛ يك معجون فصل كه براي پذيرايي از مهمانان هم مناسب است.
مجله سیب سبز: شکلات خورها میدانند شکلات داغ چقدر میچسبد، حالا تصور كنيد اين نوشيدني از مخلوط چندين ماده شيرين و مقوي هم درست شده باشد، چه ميشود؛ يك معجون فصل كه براي پذيرايي از مهمانان هم مناسب است.
مواد لازم
- ۲ ق س پودركاكائو
- ۱ قس شكر
- ۱ پيمانه شير
- ۱ قس پودر پسته
- ۱ قس پودر فندق
- مقداري پودر دارچين
- مقداري خامه فرمگرفته
طرز تهیه:
1. دارچين، پودر كاكائو و شكر را با شير در يك شيرجوش ريخته و خوب با يكديگر حل كنيد. شيرجوش را روي حرارت بگذاريد و مواد را بجوشانيد.
2.پودر پسته و پودر فندق را هم اضافه كرده و شيرجوش را از روي حرارت برداريد. نوشيدني را داخل ليوان يا فنجان مورد نظرتان بريزيد. در صورت دلخواه با دارچين، پودر پسته و پودر فندق و يا خامه تزیين كنيد.
نکته : میتوانید با مواد دیگری هات چاکلت مخصوص را تزیین کنید، مثلا با پودر نارگیل و پودر گردو .
فوت و فن
ميتوانيد از اسپري خامه كه در سوپرماركتهاي بزرگ و فروشگاههاي لوازم قنادي به فروش ميرسند، براي تزیين نوشيدنيتان استفاده كنيد.
ارسال نظر