آشپزخانه هندی؛ بِریانی ماهی
این غذا با اینکه یک غذای هندی است ولی با توجه به اینکه بسیار کم ادویه است و از آن مهمتر در ترکیب آن از ماست و سبزیجات تازه استفاده شده است، ضد عطش است.
مجله سیب سبز: این غذا با اینکه یک غذای هندی است ولی با توجه به اینکه بسیار کم ادویه است و از آن مهمتر در ترکیب آن از ماست و سبزیجات تازه استفاده شده است، ضد عطش است. ماهی هم از جمله گوشت هایی است که مصرف آن عطش زا نیست، البته به شرط آنکه نمک زیادی به آن زده نشود.
مواد لازم براي ۴ نفر
- ۲ پیمانه برنج هندی
- ۲ تکه بزرگ ماهی سالمون
- ۱ پیمانه ماست پر چرب
- ۲/۱ ق چ ادویه گرام ماسالا
- ۲/۱ ق چ زردچوبه
- ۲/۱ پیمانه گشنیز تازه خرد شده
- ۲ ق س شوید تازه خرد شده
- ۳ ق س نعنای تازه خرد شده
- ۱ حبه سیر (له شود)
- ۲ ق س پیاز داغ
- ۲ ق س زعفران دمکرده
- ۲ ق س آبلیموی تازه
- نمک و فلفل سیاه به میزان کافی
- روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
1. ابتدا ماهی را با زردچوبه ، نمک ، آب لیمو ، یک قاشق غذاخوری روغن و ادویه گرام ماسالا مخلوط کرده و در ظرف در بسته در یخچال به مدت 2 ساعت استراحت دهید. برنج را طبق معمول آبکش کنید.
2. ماهی ها را در روغن داغ سرخ کرده و کناری بگذارید. سپس در روغنی که ماهی را سرخ کردید سیر له شده را با سبزیهای خرد شده تفت داده ، ماست،نمک و فلفل را هم به آن اضافه کنید.
3. حالا در قابلمه ای که می خواهید غذا را در آن درست کنید، کمی روغن ریخته و مقداری برنج در ته قابلمه بریزید. سپس از مواد داخل تابه لابه لای برنج بریزید.
4. در آخر پیاز داغ را روی برنج ریخته و ماهی را روی آن بگذارید. زعفران دم کرده را هم روی برنج بریزید و برنج را به مدت 45 دقیقه دم کنید. سپس غذا را سرو کنید.
ارسال نظر