پنجگانه با اسپاگتىهاى امید: این رشته سر دراز دارد
رشتههای كوتاه و بلند در آبجوش غلت میخورند و چند دقیقه بعد یكی از خوشمزهترین غذاهای دنیا را میتوانید در بشقاب بریزید و لذت خوردن آن را با همه اعضای خانه قسمت كنید.
برترین ها: رشتههای كوتاه و بلند در آبجوش غلت میخورند و چند دقیقه بعد یكی از خوشمزهترین غذاهای دنیا را میتوانید در بشقاب بریزید و لذت خوردن آن را با همه اعضای خانه قسمت كنید. صحبت از محبوبیت پاستا یا در لهجه ایرانی (ماكارانی یا ماكارونی!) حرف دیروز و امروز نیست. سالهاست كه این رشتهها در فهرست اصلی پرطرفدارترین خوراك دنیا قرار دارند، طبخشان كار آسانی است فقط كمی حوصله میخواهد و البته كمی سلیقه تا طعمهای مختلف را به رشتهها اضافه كند و یك معجون درست و حسابی بسازد. یك غذای دوستداشتنی كه نه كوچك و بزرگ میشناسد، نه ایرانی و غیرایرانی. حكایت این رشتهها یك حكایت جهانی است. داستان ماكارونی كه در هربخش از دنیا به یك شكل تعریف شده اما نتیجهاش در همهجا یك اتفاق كاملا مشخص است. لذت وصفنشدنی از خوردن رشتههایی كه ظاهرا سردرازی دارند!
مواد لازم
- پاستای پخته شده: 150 گرم
- جعفری ساطوری شده: 5 قاشق غذاخوری
- سوسیس دودی خلالی شده: 3 عدد
- زیتون خرد شده: 5 عدد
- سیر خرد شده: 3 حبه
- زرده تخممرغ: 2 عدد
- خامه: 200 گرم
- فلفل سیاه: به مقدار كافی
- نمك: به مقدار كافی
- روغن زیتون: 4 قاشق غذاخوری
1 - سوسیس، زیتون، سیر و جعفری را در روغن زیتون تفت میدهیم.
2 - خامه را اضافه میكنیم و كمی تفت میدهیم.
3 - پاستا را اضافه كرده و میگذاریم تا سس آن خوب غلیظ شود.
4 - پاستا را در بشقاب كشیده و زرده تخممرغ را با آن تركیب كرده و با جعفری تزئین میكنیم.
فوت آشپزی
این پاستا را میتوان به همراه میوههایی مانندآناناس و موز یا تمشك و توتفرنگی سرو كرد.
مواد لازم
- پاستای پخته شده: 150 گرم
- ریحان تازه: 150 گرم
- گوجه خرد شده نگینی: 2عدد
- پنیر مارگاریتا: 30 گرم
- سویاسس: 4 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: 4 قاشق غذاخوری
- سیر تازه خرد شده: 3 حبه
1 - ابتدا ریحان را در روغن زیتون خوب تفت میدهیم، سپس سیر را اضافه میكنیم.
2 - پاستا را اضافه كرده كمی تفت میدهیم و در آخر گوجهها را اضافه میكنیم.
3 - در این مرحله سویاسس را به مواد اضافه میكنیم و كمی تفت میدهیم.
4 - حالا پاستا را درظرفی میكشیم و پنیر مارگاریتا را لابهلای آن میریزیم و روی آن را با ریحان و گوجه تزئین میكنیم.
فوت آشپزی
گوجهها را در انتهای كار اضافه میكنیم تا در اثر حرارت له نشوند و ظاهر غذا را خراب نكنند.
مواد لازم
- پاستای پخته شده: 150 گرم
- گوجه رنده شده: 4 عدد
- زیتون حلقه شده: 3 عدد
- ذرت: 3 قاشق غذاخوری
- سیر خرد شده: 2 حبه
- فلفل دلمهای خلال شده: یك عدد
- گوشت فیله گوساله خلال شده: 100 گرم
- روغن زیتون:100 گرم
- سویاسس: 2 قاشق غذاخوری
1 - ابتدا گوشت، فلفل دلمهای، ذرت و زیتون را در روغن زیتون كمی تفت داده و سپس سیر را اضافه میكنیم.
2 - حالا گوجه رنده شده را اضافه میكنیم و بعد از اینكه سس گوجه به همراه مایه گوشتی پخته شد و جا افتاد، پاستا را اضافه میكنیم.
3 - بعد از چند دقیقه كه این تركیب جوشید و پاستا حسابی غلیظ شد، سویاسس را اضافه میكنیم.
4 - غذا آماده است تا داخل بشقاب كشیده و سرو شود.
5 - برای خوش عطر شدن غذا بعد از كشیدن پاستا داخل بشقاب، از برگ ریحان تازه استفاده میكنیم.
فوت آشپزی
سویاسس را فقط زمانی كه غذا آماده شد اضافه كنید، چون اگر زیاد با غذا بجوشد طعم خود را از دست میدهد و رنگ غذا بیجان میشود.
مواد لازم
- پاستای پخته شده: 150 گرم
- ریحان تازه: 150 گرم
- روغن زیتون: 100 گرم
- آبلیمو: یك قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه: به مقدار كافی
- نمك: به مقدار كافی
- نعنای تازه: 50 گرم
- پنیر بلوچیز: 30 گرم
- پنیر پارمزان: 20 گرم
- فندق، بادام،مغز گردو و پسته: هركدام 15 گرم
- سینه مرغ پخته شده، خلال شده: 150 گرم
- تخم كاج: 10 عدد
- سویاسس: 3 قاشق غذاخوری
1 - ابتدا ریحان، آبلیمو، روغن زیتون و یكی از مغزهای خوراكی از جمله پسته، فندق، گردو و تخم كاج، پنیر بلوچیز، پنیر پارمزان، نمك، نعنا، ریحان و فلفل سیاه را با هم در میكسر مخلوط میكنیم تا سس سبز رنگ صاف و یكدستی عمل آید. 2 - سس را در تابه ریخته و كمی حرارت میدهیم تا بوی عطر ریحان به مشام برسد. 3 - مرغها را اضافه كرده و در آخر پاستا را اضافه میكنیم. وقتی سس پاستاها خوب غلیظ شد، سویاسس را اضافه كرده و در ظرفی میكشیم و سرو میكنیم.
فوت آشپزی
اگر سس پستوزیاد حرارت ببیند تلخ میشود.
مواد لازم
- پاستای پخته شده: 150 گرم
- گوشت چرخ كرده: 150 گرم
- كرفس خردشده نگینی: 50 گرم
- هویج خرد شده نگینی: 50 گرم
- پیاز خردشده نگینی: 50 گرم
- فلفلدلمهای خرد شده: 50 گرم
- سیر خرد شده نگینی: 7 عدد
- روغن زیتون: 100 گرم
- رب گوجهفرنگی: 2 قاشق غذاخوری
- سویاسس: 2 قاشق غذاخوری
- آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
- سركه بالزامیك: یك قاشق غذاخوری
- شكر: یك قاشق غذاخوری
1 - پیاز، فلفل دلمهای، كرفس و هویج را در روغن زیتون خوب تفت داده. 2 - سیر را اضافه میكنیم و بعد از مدت كوتاهی كه سیر هم تفت داده شد گوشت را اضافه میكنیم و آن را هم خوب تفت میدهیم. 3 - در ظرفی دیگر رب گوجه، سویاسس، آبلیمو و شكر را همراه سركه بالزامیك خوب مخلوط كرده و به مایه گوشت اضافه میكنیم و میگذاریم تا آب آن خوب بخار شود. 4 - حالا این سس را روی پاستایی كه از قبل پختهایم میریزیم و كمی پنیر رنده شده گودا را روی آن میپاشیم و سرو میكنیم.
فوت آشپزی
مواد سس نباید حرارت بیش از حد ببیند چون در غیر این صورت رنگ سس گوشت تیره میشود.
نظر کاربران
شما که اینقدر زحمت میکشید عکسای خوشگل و حرفه ای میگیرید لطفا دستورهارو بادقت بزارید ... خیلی خیلی خلاصه طوری دستور کیک و نان و مافینو نوشتید که انگار با یه قناد طرفید لطفا مرحله به مرحله توضیح بدید دستورات با اشکال هستند