كتلت میگو و ذرت
روغن داغ و یك كف دست كتلت سرخ نشده، ظرف ۵ دقیقه یك غذای تازه و خوشمزه را برای شما تدارك میبینند.

برترین ها:
مواد لازم برای 4 نفر
- میگو: ۱۰۰ گرم
- دانه ذرت: ۲۰۰ گرم
- زرده تخممرغ: ۴ عدد
- گشنیز و جعفری: به میزان لازم
- زنجبیل و آرد سفید: به میزان لازم
- بكینگپودر: یك قاشق سوپخوری
روش تهیه:
تهیه مایه كتلت چندان سخت نیست. نكته كلیدی این كتلت به میگوی آن برمیگردد كه باید خرد شده باشد. میگو، ذرت و زرده تخم مرغ و بقیه چیزها را با هم مخلوط كرده و حسابی با دست ورز میدهیم. البته تا جایی كه ذرتها له نشوند. ممكن است شما طرفدار میكس كردن كامل این مایه باشید كه این مدل هم چندان بد نیست اما بهتر است دانههای ذرت حالت خود را حفظ كنند تا هنگام سرخ شدن یك حالت سوخاری به كتلت بدهند. برای پخت حواستان باشد كه آرد كافی باعث میشود شكل كتلت از دست نرود.
نكته: این یك طعم تایلندی است. در آسیای جنوب شرقی خانمهای خانهدار سر ظهر به همراه برنج این كتلت را جلوی شوهرشان كه از سركار آمده و خسته است میگذارند... در ضمن این یك غذای خوب و سبك برای وعده شام هم هست.
فوت آشپزی:
روغن داغ و یك كف دست كتلت سرخ نشده، ظرف 5 دقیقه یك غذای تازه و خوشمزه را برای شما تدارك میبینند. البته دخالت شما هم در پشت و رو كردن كتلتها شرط است. فراموش نكنید.
ارسال نظر