میت بال
مواد را داخل یك ظرف با هم مخلوط كرده و ورز میدهیم، سپس سیخهای چوبی كه قبلا در آب گذاشته شده را برمیداریم.
اما خود میت بال
برترین ها: مواد را داخل یك ظرف با هم مخلوط كرده و ورز میدهیم، سپس سیخهای چوبی كه قبلا در آب گذاشته شده را برمیداریم. گوشت را مثل عكس گرد كرده و در نوك چوب قرار میدهیم. بهترین روش برای پختن میت بال، گریل كردن آن روی تابه گریل است. اما میتوانید میت بال را داخل روغن داغ سرخ كنید و آن را برای خوردن بلافاصله سر میز بیاورید.
میت بال كاربردهای مختلفی دارد و مواد آن هم به سلیقه شما میتواند متفاوت باشد. زیاد در این مورد سخت نگیرید. زنجبیل، فلفل سبز، تخم گشنیز و خیلی مواد دیگر میتوانند بنابر ذائقه شما به این غذا اضافه شوند.
مدل خوردن آن هم میتواند به سلیقه شما باشد. میتوانید سس را بجوشانید و بعد مصرف كنید، میتوانید میتبال را با نان بخورید، میتوانید آن را با پاستا مصرف كنید و الی آخر.
مواد لازم برای ۴ نفر
- مخلوط گوشت گوسفند و گوساله: 400 گرم
- پیازچه: یك پیمانه
- سیر: به مقدار لازم
- كنجد: 2 قاشق غذاخوری
- ماست: نصف لیوان
- جعفری: نصف لیوان
- گوجه پوست كنده شده یا كنسروی:
- رب گوجه
- سركه بالزامیك
- پنیر پارمزان
- ریحان
- نمك و فلفل
ابتدا سس یا میت بال؟ فرقی ندارد. سس را با گوجه فرنگی پوست كنده درست میكنیم. گوجهها را باید در آب داغ یك دقیقه بجوشانیم و سپس آنها را در آب یخ بیندازیم تا پوست آنها راحت كنده شود. بعد گوجهها را در مخلوط كن میاندازیم و با همه مواد میكس میكنیم. در همین لحظه سس آماده است.
ارسال نظر