طرز تهیه كوكوی تره به شکلی جدید
تمامی مواد را داخل كاسهای گود مخلوط میكنیم و به سرعت آن را داخل یك قالب بزرگ یا قالبهای كوچكی كه از قبل آماده و چرب كردهایم میریزیم.
مجله زندگی ایده آل
:
مواد لازم:
- تخممرغ 6عدد
- تره خرد شده 500 گرم
- گشنیز 200 گرم
- اسفناج پخته شده 200 گرم
- پیاز سرخ شده 2 قاشق غذاخوری
- نمك 2/1 قاشق چایخوری
- آرد 3 قاشق غذاخوری
- آب لیموترش 2 قاشق غذاخوری
- زردچوبه 1 قاشق چایخوری
روش تهیه:
۱. تمامی مواد را داخل كاسهای گود مخلوط میكنیم و به سرعت آن را داخل یك قالب بزرگ یا قالبهای كوچكی كه از قبل آماده و چرب كردهایم میریزیم.
۲. كوكو را به مدت ۴۵ دقیقه روی پنجره وسط فر كه از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم كردهایم قرار داده و میپزیم.
۳. پس از خارج كردن از فر به سرعت داخل سینی برگردانده و سرو میكنیم.
ارسال نظر