۲۲۶۲۸۰
۵۰۱۰
۵۰۱۰
پ

طرز تهیه كوكوی تره به شکلی جدید

تمامی مواد را داخل كاسه‌ای گود مخلوط می‌كنیم و به سرعت آن را داخل یك قالب بزرگ یا قالب‌های كوچكی كه از قبل آماده و چرب كرده‌ایم می‌ریزیم.

برترین مجله اینترنتی ایران
مجله زندگی ایده آل

:

كوكوی تره

مواد لازم:

  • تخم‌مرغ 6عدد
  • تره خرد شده 500 گرم
  • گشنیز 200 گرم
  • اسفناج پخته شده 200 گرم
  • پیاز سرخ شده 2 قاشق غذاخوری
  • نمك 2/1 قاشق چایخوری
  • آرد 3 قاشق غذاخوری
  • آب لیموترش 2 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه 1 قاشق چایخوری

روش تهیه:

۱. تمامی مواد را داخل كاسه‌ای گود مخلوط می‌كنیم و به سرعت آن را داخل یك قالب بزرگ یا قالب‌های كوچكی كه از قبل آماده و چرب كرده‌ایم می‌ریزیم.

۲. كوكو را به مدت ۴۵ دقیقه روی پنجره وسط فر كه از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم كرده‌ایم قرار داده و می‌پزیم.

۳. پس از خارج كردن از فر به سرعت داخل سینی برگردانده و سرو می‌كنیم.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج