كانلونی تا زده
کمتر کسی پیدا می شود که به لازانیا علاقه نداشته باشد، اما چیزی که باید بدانیم این است که همیشه قرار نیست لازانیا را به همان شکل قدیمی که همه مادرها بلدند درست کنیم. کانولی را به شما پیشنهاد می کنیم که در وعده هایتان تنوع ایجاد کنید.
مجله زندگی ایده آل: کمتر کسی پیدا می شود که به لازانیا علاقه نداشته باشد، اما چیزی که باید بدانیم این است که همیشه قرار نیست لازانیا را به همان شکل قدیمی که همه مادرها بلدند درست کنیم. کانولی را به شما پیشنهاد می کنیم که در وعده هایتان تنوع ایجاد کنید.
مواد لازم:
- ورقههای لازانیای چهارگوش ۱۰ عدد
- پنیر فیلافیلا ۲۰۰ گرم
- موتزارلا ۱۰۰ گرم
- پودر پارمسان ۵۰ گرم
- پنیر چدار ۴ ورقه
- سیر رنده شده ۲ حبه
- خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
- لیموترش تازه ۱ عدد
- خردل شیرین ۳ قاشق غذاخوری
- بادام هندی برای تزیین
- نمک و فلفل به میزان لازم
روش تهیه:
1. ابتدا ورقههای لازانیا را داخل آب و نمك و كمی روغن جوشانده، از آب خارج میكنیم و داخل آبكش یا روی یك ورقه كیسه نایلونی قرار میدهیم تا آب اضافه را از دست بدهند.
2. پنیرهای فیلافیلا و موتزارلا را رنده كرده پنیر چدار را خیلی ریز خرد و با پودر پارمسان مخلوط میكنیم. در صورت تمایل میتوانیم مقداری ادویه و نیمی از سیر رنده شده را با پنیرها مخلوط كنیم. روی نیمی از سطح ورقه لازانیا مخلوطی از پنیرها را ریخته و آن را روی هم تا میزنیم؛ یك بار دیگر روی نیمه سطح حاصل پنیر میریزیم و در نهایت لازانیا را به شكل چهار تا در میآوریم.
3. خامه صبحانه، خردل، لیموی تازه و یك حبه سیر باقیمانده را به همراه كمی نمك و فلفل سیاه مخلوط میكنیم و دو سوم از آن را كف پیركس میریزیم. كانلونیهای تا زده را روی سس چیده و به مدت 30 دقیقه داخل فر كه از قبل بادمای 180 درجه سانتیگراد گرم كردهایم قرار میدهیم و در نهایت روی آنها را با بادام هندی تزیین میكنیم.
ارسال نظر