تافي شكلاتيِ گردويي مخصوص شکلات خورهای حرفه ای
حتي شكلاتخورهاي حرفهاي هم تركيب طعم مواد ديگر با شكلات را دوست دارند. در تافي شكلاتي گردويي، تافي و شكلات به صورت دو لايه مجزا آمده كه البته با مغز گردو بينظير ميشود. پس حتما امتحان کنید.
مجله سیب سبز: حتي شكلاتخورهاي حرفهاي هم تركيب طعم مواد ديگر با شكلات را دوست دارند. در تافي شكلاتي گردويي، تافي و شكلات به صورت دو لايه مجزا آمده كه البته با مغز گردو بينظير ميشود. پس حتما امتحان کنید.
مواد لازم برای تافی شکلاتی
- ۲۰۰گرم شکلات تختهای
- ۴ /۳ پيمانه شكر
- ۲ /۱ پيمانه شكر قهوهاي
- ۲ /۱ پيمانه كره
- نوك قچ وانيل
- ۱ پيمانه گردو
- ۸/۱ قچ بيكينگپودر
- ۸ /۱ قچ نمك
طرز تهیه:
1. سيني فر يا يك سيني فلزي را با كاغذ روغني بپوشانيد. كره را به تكههاي كوچك برش بزنيد. گردوها را هم به تكههاي كوچك تقسيم كنيد.
2. شكرها، كره، وانيل و مقدار خيلي كمي نمك را در يك تابه كوچك ريخته و تابه را روي حرارت ملايم بگذاريد. مواد را دائم هم بزنيد تا با يكديگر مخلوط و تركيب شوند.
3. هم زدن را تا جايي ادامه دهيد كه مواد شروع به جوشيدن كنند. وقتي كه حبابهاي ريزي در مواد ديده شد يا به اصطلاح جوش سوزني زد، تابه را از روي حرارت برداريد.
4. باز هم به هم زدن ادامه دهيد و بيكينگپودر را هم اضافه كنيد تا با ديگر مواد تركيب شود.
5. مخلوط تافي گرم را روي كاغذ روغني ريخته و پهن كنيد. در اينجا بايد سريع عمل كنيد و مخلوط را به سرعت پهن كنيد تا تكه تكه و سفت نشود. حالا صبر كنيد تا لايه تافي سفت و سرد شود.
6. شكلات را در اين فاصله به روش بنماري (حرارت غيرمستقيم) آب كنيد و باز، هم بزنيد تا همه جاي شكلات يكنواخت گرم شود. بعد از برداشتن از روي حرارت شكلات را به صورت يكنواخت روي تافي سرد شده ريخته و با پشت قاشق يا كاردك مخصوص آشپزي صاف و پهن كنيد.
7. در اينجا زود دست به كار شويد. تا شكلات سفت و سرد نشود، حال تكههاي گردوي خردشده را روي شكلات بريزيد.
8. قبل از سرو كردن تافي شكلاتي، بهتر است آن را به قسمتهاي كوچكتر تقسيمكنيد.
نکته:
این شکلات برای پوستتان خوب است. امگا3 گردو باعث تقویت غشای سلولهای پوست میشود و با حفظ رطوبت و مواد مغذی باعث می شود پوستها درخشان تر شود.
ارسال نظر