پیش غذای امروز: کاسرول سبزیجات
این کاسرول یک پیش غذای گیاهی است که آن را میتوانید به عنوان یک شام سبک هم استفاده کنید. این غذا بهخاطر داشتن اسفناج و کلم بروکلی سرشار از مواد مغذی مفید برای بدن است.
مواد لازم برای ۴ نفر
- ۲ ق س کره آبشده
- ۱ پیمانه کلم بروکلی خردشده
- ۱ پیمانه گلکلمخردشده
- ۲ /۱ پیمانه اسفناج پخته و خردشده
- ۲ ق س جعفری خردشده
- ۱ ق چ آرد
- ۱ پیمانه شیر
- ۲ ق س خامه
- به میزان لازم نمک و فلفل
- ۱ پیمانه پنیر پیتزای رنده شده
- ۱ پیمانه نان سوخاری خردشده
طرز تهیه:
1. فر را با دمای 170 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. یک تابه متوسط را روی حرارت قرار دهید و کره را داخل آن بریزید تا آب شود. حالا کلم بروکلی و گلکلم را داخل آن بریزید و آنها را تفت دهید تا اینکه کمی قهوهای و برشته شوند سپس اسفناج را به مواد اضافه کرده و 3-2 دقیقه دیگر مواد را باهم تفت دهید.
2. در این زمان آرد را به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید. به مدت 1 دقیقه آرد را با سبزیجات تفت دهید سپس شیر،خامه،نمک و فلفل را اضافه کنید. مرتب هم بزنید تا شیر کاملاً داغ شده و مایه غلیظی حاصل شود. در انتها نان سوخاری خردشده را به تابه اضافه کنید و آن را خوب با مواد مخلوطکنید سپس تابه را از روی حرارت بردارید.
3. اکنون مواد تابه را داخل ظرف مناسبی که از قبل چرب کرده بودید، بریزید. پنیر رندهشده را هم روی مواد ریخته و ظرف را به مدت 20-15 دقیقه داخل فر قرار دهید تا سبزیجات نرم شوند سپس ظرف را از فر درآورده، آن را با مقداری جعفری خردشده تزئین کرده ، سرو کنید.
4. اگر می خواهید غذای شما عطر و طعم دلچسبی داشته باشد مقداری سبزی معطر خشک مانند نعنا یا پونه خشک به مواد اولیه اضافه کنید.
ارسال نظر