۲۲۳۵۸۹
۵۸۱۲
۵۸۱۲
پ

رشته‌ پلوی سنتی، به سبک دامغانی ها

رشته‌ پلوی مردم این شهر یک غذای سنتی و رسمی است و کلاً دستور پختش با بقیه غذاها فرق می‌کند. اگر دلتان یک غذای مجلسی و لذیذ می‌خواهد حتماً این پلوی سنتی را امتحان کنید.

رشته‌ پلوی سنتی، به سبک دامغانی ها
مجله آشپزی مثبت - فرشته عبدالله‌ زاده: رشته‌پلو مخصوص بهار است. دامغانی‌ها این غذا را بیشتر در فروردین ، اردیبهشت و خرداد می‌پزند و رشته‌ها را هم خودشان دسته‌جمعی دورهم درست می‌کنند. رشته‌پلوی مردم این شهر یک غذای سنتی و رسمی است و کلاً دستور پختش با بقیه غذاها فرق می‌کند. اگر دلتان یک غذای مجلسی و لذیذ می‌خواهد حتماً این پلوی سنتی را امتحان کنید.

رشته‌ پلوی سنتی، به سبک دامغانی ها

مواد لازم برای ۴ نفر

  • ۴ پیمانه برنج
  • ۲ عدد بادمجان
  • به مقدار لازم نمک، فلفل و روغن
  • ۲۵۰ گرم رشته‌پلویی
  • ۲۵۰ گرم کدوحلوایی
  • ۱ ق س گردغوره یا رب انار
  • ۳۰۰ گرم گوشت قرمز یا مرغ
  • ۱ عدد سیب‌زمینی

طرز تهیه:

1. برنج را طبق روش پخت چلوی ساده در قابلمه آب جوش بریزید و در آخرین لحظات رشته را اضافه کنیدو بعد از 2دقیقه آن را آبکش کنید.

2. کف قابلمه مسی کمی روغن بریزید و سیب‌زمینی حلقه شده، کدوحلوایی و بادمجان را داخل آن بچینید و روی آنها کمی نمک بپاشید.

3. حالا فیله مرغ خام را که با گرد غوره ، نمک و فلفل مزه دار کرده‌اید روی آن‌هابچینید.می‌توانید مرغ را کف قابلمه هم بچینید. شعله راکم کنید تا نسوزد سپس برنج آبکش شده را روی آن بریزید و با شعله ملایم 45 دقیقه بگذارید تا دم بکشد و مرغ‌ها بپزند.

جور دیگه

- دامغانی‌های قدیمی از برنج استفاده نمی‌کنند و رشته را به‌تنهایی در آب جوش می‌ریزندو بعد از یک جوش آن را آبکش می‌کنند و با آب و روغن دم می‌کنند. در تصویر هر دو مدل آمده است.

- تهرانی‌ها از خرمای هسته گرفته و کشمش به همراه گوشت ماهیچه لابه‌لای رشته‌پلو استفاده می‌کنند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج