رشته پلوی سنتی، به سبک دامغانی ها
رشته پلوی مردم این شهر یک غذای سنتی و رسمی است و کلاً دستور پختش با بقیه غذاها فرق میکند. اگر دلتان یک غذای مجلسی و لذیذ میخواهد حتماً این پلوی سنتی را امتحان کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر
- ۴ پیمانه برنج
- ۲ عدد بادمجان
- به مقدار لازم نمک، فلفل و روغن
- ۲۵۰ گرم رشتهپلویی
- ۲۵۰ گرم کدوحلوایی
- ۱ ق س گردغوره یا رب انار
- ۳۰۰ گرم گوشت قرمز یا مرغ
- ۱ عدد سیبزمینی
طرز تهیه:
1. برنج را طبق روش پخت چلوی ساده در قابلمه آب جوش بریزید و در آخرین لحظات رشته را اضافه کنیدو بعد از 2دقیقه آن را آبکش کنید.
2. کف قابلمه مسی کمی روغن بریزید و سیبزمینی حلقه شده، کدوحلوایی و بادمجان را داخل آن بچینید و روی آنها کمی نمک بپاشید.
3. حالا فیله مرغ خام را که با گرد غوره ، نمک و فلفل مزه دار کردهاید روی آنهابچینید.میتوانید مرغ را کف قابلمه هم بچینید. شعله راکم کنید تا نسوزد سپس برنج آبکش شده را روی آن بریزید و با شعله ملایم 45 دقیقه بگذارید تا دم بکشد و مرغها بپزند.
جور دیگه
- دامغانیهای قدیمی از برنج استفاده نمیکنند و رشته را بهتنهایی در آب جوش میریزندو بعد از یک جوش آن را آبکش میکنند و با آب و روغن دم میکنند. در تصویر هر دو مدل آمده است.
- تهرانیها از خرمای هسته گرفته و کشمش به همراه گوشت ماهیچه لابهلای رشتهپلو استفاده میکنند.
ارسال نظر