چای ماسالا
چای هندی با شیر و دارچین
چای ماسالا ترکیبی از یک چای معمولی یا همان چای سیاه است با شیر و مواد افزودنی و طعم دهنده دیگر. این پیشنهاد برای آنهایی که طعم و مزه چای سیاه را دوست دارند.
مواد لازم
- ۱ تکه چوب دارچین
- ۱ پیمانه شیر
- ۲ پیمانه آب
- ۱ ق چ چای سیاه
- ۲ /۱ ق چ دانه هل
- به میزان دلخواه شکر
طرز تهیه:
1. در یک قوری مناسب مقداری آب همراه با چوب دارچین را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید سپس حرارت را کم کنید، در قوری را بگذارید و کمی صبر کنید.
2.حالا شکر، شیر و دانه های هل را اضافه کنید و خوب هم بزنید. حرارت را کم کنید و صبر کنید تا شیر کاملا گرم شود. در این زمان چای را اضافه کنید.در قوری را بگذارید و قوری را روی کتری در حال جوش به مدت 5 دقیقه قرار دهید تا چای به خوبی دم بکشد.
3. حالا چای را از صافی رد کنید، داخل استکان مورد نظر بریزید و سرو کنید.
یه جوردیگه
- اگر دوست دارید چای را تلخ بنوشید شکر را حذف کنید.
- به جای قوری می توانید از لیوان های مخصوص آماده کردن چای سبز هم استفاده کنید . این لیوان ها را می توانید مانند قوری روی کتری بگذارید و صبر کنید تا دم بکشد.
- به جای شکر می توانید عسل در چای بریزید.
نظر کاربران
چای فقط چای گیلان-لاهیجان-سیاهکل
ایرانی باید چای ایرانی بنوشد
پاسخ ها
بدمزه ترین چای .... مزه خاک میده!
من بعضی وقتا شیرچای هندی درست میکنم واقعا طعمشو دوس دارم عالیه
من شیر و چای قمصر درست کردم خیلی خوب حتما درست کنید
جاییش دم نکرده است دیگه؟
پاسخ ها
من کلا چای هندی دوست دارم او خانم یا اقایی ک گفتن ایرانی باید چای ایرانی بوخوره بایدی وجود نداره ادم هر چی دوست داره میخوره
نه بابا
هر کی نظرش متفاوته اما من کلا هم هندی هارو دوست دارم هم چا ییشون چون طعم خوبی داره