استانبولی ﻣﺎﻫﯽ، افطاری سراوانی ها
اگر طرفد ار استانبولی پلو هستید، حتما از این نوع با ماهی د ارش هم خوشتان می آید. غذای سنتی مرد م د ریای عمان و البته شهر سراوان.
مواد لازم برای ۴نفر
- ۵۰۰ گرم ماﻫﯽ ﺷﯿﺮ
- ۲ پیمانه برنج
- ۱ ﻋﺪﺩ ﭘﯿﺎﺯ ﺩ ﺭﺷﺖ
- ۱ عد د ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﯽ ﻣﺘﻮﺳﻂ
- ۳ عد د ﺳﯿﺮ ﻟﻪ ﺷﺪﻩ ۸۹
- ۲ /۱ ق م ﺯﻧﺠﺒﯿﻞ ﺗﺎﺯﻩ ﺭﻧﺪﻩ ﺷﺪﻩ
- ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ ﻧﻤﮏ و ﺯﺭﺩﭼﻮﺑﻪ
- ۲ ق س ﺍﺩ ﻭﯾﻪ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﻣﺎﻫﯽ
- ۱ ق س آب لیمو
- ۱ ق س اد ویه ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺑﺮﯾﺎﻧﯽ
- ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ ﺭﻭﻏﻦ
- ۱ ق س ﮔﺸﻨﯿﺰ ﺧﺮﺩ شد ه
- ۲ عد د ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ آب پز
- ۳ پیمانه بزرگ آب جوش،
- ﭼﻮﺏ ﺩ ﺍﺭﭼﯿﻦ و ﺑﺎﺩﯾﺎﻥ ﺳﺘﺎﺭﻩ ﺍی ﺍﺯ ﻫﺮ ﮐﺪﺍﻡ ۳ ﻋﺪﺩ ﺑﺮﺍﯼ ﺧﯿﺲ ﮐﺮﺩ ﻥ ﺑﺮﻧﺞ
طرز تهیه:
1. برنج را با باد یان، د ارچین و مقد ار کافی آب بگذارید خیس بخورد.
2. نمک، زرد چوبه، اد ویه ماهی و اد ویه مخصوص بریانی را با هم مخلوط کرد ه و روی ماهی بمالید.
3. تکه های ماهی را د اخل تابه، د رون روغن، روی حرارت ملایم سرخ کنید.
4. پیازها و سیرها را د ر یک قابلمه بزرگ تفت د هید. زنجبیل، گوجه فرنگی خرد شد ه و گشنیز را هم به آن اضافه کنید.
5. تکه های سرخ شد ه ماهی، نمک، زرد چوبه، آب لیمو و آب جوش را هم د اخل قابلمه اضافه کنید. وقتی جوش آمد برنج را هم بریزید.
6. وقتی آب برنج تمام شد، روی برنج کمی گشنیز بریزید و بگذارید د م بکشد، سپس روی آن را با تخم مرغ آب پز تزیین کنید.
جور دیگه
اگر ماهی شیر در دسترس ندارید می توانید از تن ماهی بدون طعم استفاده کنید.
ارسال نظر