کوکو سبزی مجلسی با نان باگت
کوکو سبزی غذایی بسیار پر طرفدار و خوشمزه است و معمولا غذای متداولی در سفره های ایرانیست. شیوه پخت یکی از زیباترین و مجلسی ترین نوع کوکو سبزی را به شما عزیزان آموزش خواهد داد.
مواد اولیه:
- فلفل به میزان لازم
- نمک به میزان لازم
- سبزی (کوکوی ریز شده) ۱۰۰ گرم
- آرد سیب زمینی ۲ قاشق غذاخوری
- پیاز ۱ عدد
- تخم مرغ ۴ عدد
- آب ۱ پنجم لیوان
- نان باگت ۱ عدد
- روغن به میزان لازم
کوکو سبزی غذایی بسیار پر طرفدار و خوشمزه است و معمولا غذای متداولی در سفره های ایرانیست. شیوه پخت یکی از زیباترین و مجلسی ترین نوع کوکو سبزی را به شما عزیزان آموزش خواهد داد.
طرز تهیه
۱. ابتدا در ظرفی مناسب آرد سیب زمینی ، آب، تخم مرغ و پیاز رنده شده را با هم مخلوط کرده و خوب هم میزنیم تا یکدست شود. سبزی کوکو و نمک و فلفل را به آن می افزاییم و بازهم می زنیم.سعی کنید موادتان را آنقدر بزنید تا مخلوط یکدست و یک رنگی داشته باشید.
۲. روغن را در تابه ای می ریزیم و داغ می کنیم.نان باگت را به صورت حلقه های ۲تا ۳ سانتی متری برش می زنیم و وسط آن را خالی میکنیم. حلقه های نان باگت را در روغن می چینیم و با قاشق از مواد کوکو داخل آنها می ریزیم. بعد از این که یکطرف کوکو سرخ شد پشت و رو می کنیم.
نکات:
۱)در تهیه ی این شکل از کوکو می توان از نان باگت بیات هم استفاده کرد.
۲)میتوانید به مواد این کوکو زرشک یا گردو هم اضافه کنید.
۳)مواد داخل نان باگت را دور نریزید و آن را خشک کنید و به عنوان یک ارد سوخاری بسیار سالم و خوشرنگ استفاده کنید (برای طبخ ماهی و مرغ).
ارسال نظر