غذای مکزیکی؛ سویزا اینچیلادا
اینچیلادا غذای مکزیکی است و برای تهیه آن بهتر است مواد اصلی همچون هالوپینو، تورتیلا یا پنیر مونتری داشته باشید. اما اگر پیدا نکردید، جایگزینهای آنها نیز طعم خوبی به آن میدهند.
مواد اولیه:
- مرغ پخته ۹۰۰ گرم
- گوجهفرنگی سبز (یا فیسالس) ۳۵۰ گرم
- پیاز متوسط (خلالی شده) نصف یک عدد
- فلفل هالوپینو ۲ عدد
- سیر سیر ۲ حبه
- گوجهفرنگی (کبابی) ۴۱۰ گرم
- گشنیز تازه ¾ پیمانه
- خامه ترش یک پیمانه
- آرد کامل یک قاشق غذاخوری
- نمک ¼ پیمانه
- نان ترتیلا ۱۲ عدد
- روغن گیاهی دو قاشق غذاخوری
- پنیر موزارلا (رنده شده یا چدار یا پارمسان) ¾ پیمانه
اینچیلادا غذای مکزیکی است و برای تهیه آن بهتر است مواد اصلی همچون هالوپینو، تورتیلا یا پنیر مونتری داشته باشید. اما اگر پیدا نکردید، جایگزینهای آنها نیز طعم خوبی به آن میدهند.
طرز تهیه:
۱- مرغهای پخته شده را ریشریش کنید.
۲- کبابپر را روشن کنید. درون سینی آن، پیاز، فیسالیس، فلفل هالوپینو و سیر را قرار دهید. آنها را به مدت ۱۴ دقیقه با حرارت ملایم بپزید تا سبزیجات به طور کاملا پخته و نرم شوند. پس از پخته شدن، پوستهای فلفل را با چاقو جدا کنید. سپس آنها را ریز خرد کنید.
۳- فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید. سینی را در طبقه وسط قرار دهید.
۴- در غذاساز، سبزیجات کبابی، گوجهفرنگی کبابی و ¾ پیمانه گشنیز را بریزید و ریز کنید. سپس خامه ترش و نمک اضافه کنید و باز هم بزنید تا یکدست شوند.
۵- در یک کاسه متوسط، ۲.۵ پیمانه مرغ ریشریش شده و نصف پیمانه از مخلوط گوجهفرنگی را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را کف ظرف پیرکس مستطیلی بریزید.
۶- روی نامهای تورتیلا روغن بمالید. آنها را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه در فر بپزید تا فقط کمی نرم شوند. آنها را لای یک پارچه بپیچید تا خشک نشوند.
۷- هر مرتبه یک عدد نان تورتیلا بردارید و از مخلوط مرغ در میان آن بگذارید و سپس رول کنید تا لقمه شود. سپس آن را در ظرف پیرکس قرار دهید. (قسمت باز نان باید پایین باشد). همین کار را با بقیه مواد و نانها تکرار کنید. روی آنها پنیر بریزید و به مدت ۲۵ دقیقه در فر بپزید تا پنیرها آب شوند و سطحشان طلایی شود.
۸- از فر که خارج کردید، بگذارید ۱۰ دقیقه خنک شود و سپس سرو کنید.
ارسال نظر