خوراك فلفل به سبک هندی ها
هنديها عاشق غذاهايي هستند كه با فلفل و سبزي درست ميشود. آرتي هم يك هندي اصيل است؛ براي همين دلش ميخواهد دوستداران غذاي هندي خوراك فلفلدلمهاي را با دستور ويژه او درست كنند.
مجله سیب سبز: هنديها عاشق غذاهايي هستند كه با فلفل و سبزي درست ميشود. آرتي هم يك هندي اصيل است؛ براي همين دلش ميخواهد دوستداران غذاي هندي خوراك فلفلدلمهاي را با دستور ويژه او درست كنند.
مواد لازم
- ۲ عدد فلفل دلمهاي بزرگ
- چند شاخه برگ گشنيز
- ۱ عدد پياز متوسط
- ۴/۳ پيمانه نارگيل خردشده
- ۱ قس تمبر هندي
- ۱ قس تخم خردل
- ۲ /۱ قس تخم گشنيز
- ۲/۱ قس كنجد
- ۴/۱ پيمانه بادام زميني
- نمك، فلفل قرمز تند تازه و روغن به ميزان دلخواه
- برگ گشنيز براي تزئين
طرز تهیه:
1. فلفلدلمهايها را خرد كنيد بهطوريكه تكههاي خردشده درشت باشندو كنار بگذاريد، پياز و برگهاي گشنيز را هم خرد كنيد.
2. در يك تابه كمي روغن بريزيد و پياز و فلفل دلمهاي را بهطور جداگانه كمي تفت دهيد. سپس آنها را در ظرفي بريزيد و كنار بگذاريد.
3. نارگيل خردشده را همراه با بادام زميني، فلفل قرمز تازه و تمبر هندي كمي بكوبيد. آنها را در ظرفي بريزيد، به ميزان لازم آب اضافه كنيد و بگذاريد تا خمير بپزد و آب آن کشیده شود.
4. دوباره در تابه كمي روغن بريزيد و كنجد،تخم گشنيز و تخم خردل را تفت دهيد. حالا پياز و فلفل دلمهاي و بقيه مواد را اضافه كنيد. غذا را در ظرف مورد نظر ريخته و با برگهاي گشنيز تزئين كنيد.
ارسال نظر