املت جوانه ماش، يك عصرانه خوشمزه و متنوع
املت ها گزينه مناسبي براي يك عصرانه خوشمزه و متنوع هستند. اگر ميخواهيد عصرانه متفاوت و شيك و البته سيركنندهاي بخوريد حتما اين املت جوانه را امتحان كنيد.
مجله سیب سبز: املت ها گزينه مناسبي براي يك عصرانه خوشمزه و متنوع هستند. اگر ميخواهيد عصرانه متفاوت و شيك و البته سيركنندهاي بخوريد حتما اين املت جوانه را امتحان كنيد.
مواد لازم براي يك نفر
- ۱ پيمانه جوانه ماش
- ۱ عدد سفيده تخممرغ
- ۴/۱ پيمانه قارچ
- ۸/۱ پيمانه فلفل دلمهاي رنگي نگيني شده
- ۱ عدد گوجه فرنگي متوسط
- به مقدار لازم نمك و فلفل
- ۸/۱ پيمانه پنير صبحانه نگيني شده
- ۲ قس روغن يا كره
- ۱ قس آبليمو
طرز تهیه:
1. قارچها را شسته و ورقه ورقه كنيد. كمي آبليمو روي آنها ريخته و بعد در یک تابه روي حرارت زياد با مقدار كمي روغن تفت دهيد تا سبك شود. جوانه را هم افزوده كمي حرارت دهيد تا نرم شود. گوجهفرنگي را برش زده، دانههاي آن را جدا كرده و فيله آن را به شكل مربعهاي كوچك برش بزنيد.
2. در تابهاي روغن ريخته و روي حرارت بگذاريد. گوجهفرنگيهاي خردشده را در تابه بريزيد و حرارت دهيد تا نرم شوند. حالا قارچ ، فلفل دلمهاي و جوانه را هم افزوده و كمي تفت دهيد. نمك و فلفل را اضافه كرده و خوب با ديگر مواد مخلوط كنيد.
3. سفيده را در كاسهاي ريخته و با چنگال هم بزنيد. مواد را در سطح تابه پخش كنيد و حالا سفيده تخممرغ را روي آنها بريزيد، در تابه را بگذاريد تا سفيده خودش را بگيرد.
4. حرارت را خاموش كرده و املت را در ظرف مورد نظر بكشيد. ميتوانيد روي آن را با تكههاي پنير صبحانه تزئين كنيد. اين املت را با نان جو و آب پرتقال سرو كنيد.
ارسال نظر