اسنك كره بادام زميني به همراه مرباي توت فرنگي
طرفداران مربا بشتابند!
شيك، سريع و مجلسي. براي كساني كه جزو كلوپ طرفداران مربا هستند اين صبحانه بهترين انتخاب است. اين صبحانه تا ظهر شما را سر پا نگه ميدارد.
مجله سیب سبز: شيك، سريع و مجلسي. براي كساني كه جزو كلوپ طرفداران مربا هستند اين صبحانه بهترين انتخاب است. اين صبحانه تا ظهر شما را سر پا نگه ميدارد.
مواد لازم براي يك نفر
- ۴ تكه نان تست
- ۲ قس كره بادامزميني
- ۱ قس پنير خامهاي
- ۲ قس مرباي توت فرنگي
- ۲ قس مرباي هويج
مواد لازم براي مرباي توت فرنگي
- 1 كيلو توتفرنگي تازه
- 1 كيلو شكر
- 1 قم آبلیمو
طرز تهیه:
۱. روي يك نان تست يك لايه كره بادامزميني بماليد و روی آن از مرباي توت فرنگي استفاده كنيد، بعد يك نان تست روي آن قرار دهيد و كنار بگذاريد. روي نان تست ديگر را با پنير خامهاي بپوشانيد، بعد مرباي هويج بماليد. يك نان تست ديگر روي آن قرار دهيد.
۲. دستگاه ساندويچ ساز را به برق بزنيد تا گرم شود.ساندويچها را به مدت ۴ـ۳ دقيقه در دستگاه بگذاريد و در آن را ببنديد.وقتي ساندويچها برشته شدند آنها را بيرون بياوريد و روي توري بگذاريد تا خنك شود. ميتوانيد بعد از خنك شدن، نانها را به شكل مثلث برش بزنيد و سرو كنيد.
ارسال نظر