پارفه هلو
يك دسر تابستاني ويژه روزهاي گرم
- بستني هلو: نيمليتر
- خامه فرمگرفته: ۴۰۰ گرم
- كمپوت هلو پورهشده: يك ليوان
- ژله هلو: يك بسته
- ژلاتين: ۸ ورق
- نان خامهاي: به ميزان لازم
- تكههاي كمپوت هلو: يك ليوان
روش تهیه :
1.ابتدا بستني را كه به دماي محيط رسيده باشد با همزن برقي خوب هم ميزنيم تا كمي پف كند. خامه فرمگرفته را به آن اضافه كرده و باز با همزن هم ميزنيم تا همه مواد مخلوط شود؛ وقتي مواد كاملا فرم گرفتند آن را كنار ميگذاريم تا از سرمايش كم شود.
۲.ورقههاي ژلاتين را داخل كاسهاي پر از آب سرد گذاشته و اجازه ميدهيم تا نرم شود. پودر ژله را با يك ليوان آب جوش حل ميكنيم، ورقهاي ژلاتين را داخل آن مياندازيم و روي حرارت ملايم ميگذاريم و هم ميزنيم تا تمام مواد ذوب و يكدست شوند.
3.مايه را به مخلوط خامه و بستني اضافه كرده پوره و تكههاي هلو را نيز به آن اضافه ميكنيم و همه را هم ميزنيم. از يك رينگ مخصوص آمادهكردن دسر يا شيريني استفاده كرده، كف ظرف مورد نظر قرار ميدهيم. نان خامهايها را دور تا دور رينگ چيده، مواد كرم را وسط آنها ميريزيم و قالب را بهمدت 8 ساعت داخل يخچال قرار ميدهيم تا خودش را بگيرد.
۴.سپس رينگ را از دور دسر برداشته و روي آن را با هلو تزئين ميكنيم.
باز نشر اختصاصی: B artarinha.ir
پ
نظر کاربران
ایش ایش کجاش خوب بود!