كیك با طعم عالیِ كاپوچینو
ابتدا شكر، كره، روغن مایع و پنیرخامهای را با یكدیگر داخل كاسه همزن میریزیم و آنقدر هم میزنیم تا یكدست شده، كمی پف كنند. وانیل و سپس همه تخم مرغها را با هم اضافه كرده و هم میزنیم تا مواد مخلوط شوند.
مجله زندگی ایده آل:
مواد لازم:
- آرد ۳۰۰ گرم
- مارگارین ۱۷۵ گرم
- شكر قهوهای ۲۵۰ گرم
- تخممرغ ۵ عدد
- پنیر خامهای ۱۰۰ گرم
- شیر ۱۲۵ میلی لیتر (نصف پیمانه)
- نسكافه ۲ ق غ
- پودر شیر خشك ۶۰ گرم
- روغن مایع ۶۰ میلیلیتر
- بیکینگ پودر یك ق چ
- وانیل مایع یك ق چ
۱. ابتدا شكر، كره، روغن مایع و پنیرخامهای را با یكدیگر داخل كاسه همزن میریزیم و آنقدر هم میزنیم تا یكدست شده، كمی پف كنند. وانیل و سپس همه تخم مرغها را با هم اضافه كرده و هم میزنیم تا مواد مخلوط شوند.
۲. دركل این كیك احتیاجی به هم زدن زیاد ندارد. در مرحله بعدی آرد را با بیكینگ پودر، شیر خشك و شیر مخلوط كرده و نیمی از این مخلوط را به مواد اضافه میكنیم سپس نسكافه را در آب گرم حل كرده داخل مایه میریزیم و بقیه آرد را نیز داخل مایه كیك ریخته و همه مواد را دو دقیقه با درجه كند همزن هم میزنیم تا یكدست شود سپس این مایه شل را در یک قالب گرد به قطر ۳۰ سانتی متر و یا ۴ گوش به ضلع ۲۳ سانتیمتر ریخته و یك ساعت روی پنجره وسط فر كه از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم كردهایم میپزیم.
نکته:
در تهیه این كیك میتوانیم كلا به جای شكر سفید از شكر قهوهای استفاده كنیم. در صورتی كه بخواهیم این كیك را با طعم كاپوچینوی تلخ درست كنیم، میتوانیم میزان شكر را تا نصف كم كنیم و به آن یك قاشق غذاخوری پور نسكافه اضافه كنیم. برای تزئین نیز میتوانیم به جای پودر شكر از پودر قهوه خالص یا مخلوط آن با شكر استفاده كنیم.
ارسال نظر