كیك تولد، کیک فندقیِ صورتی!
ابتدا كره را كه به دمای محیط رسیده با روغن مایع داخل كاسهای گود ریخته، شكر سفید، شكر قهوهای و وانیل را به آن اضافه میكنیم و با همزن برقی خوب هم میزنیم تا پف كند.
مجله زندگی ایده آل:
مواد لازم:
- آرد 275 گرم
- مارگارین 200 گرم
- شكر قهوهای 50 گرم
- شكر سفید 175 گرم
- تخم مرغ 5 عدد
- ماست چكیده 100 گرم
- آب گرم 125 میلیلیتر (نصف پیمانه)
- پودر فندق تست شده 200 گرم
- روغن مایع 60 میلیلیتر
- بیکینگ پودر 2/1 1 ق چ
- وانیل یك ق چ
روش تهیه:
۱. ابتدا كره را كه به دمای محیط رسیده با روغن مایع داخل كاسهای گود ریخته، شكر سفید، شكر قهوهای و وانیل را به آن اضافه میكنیم و با همزن برقی خوب هم میزنیم تا پف كند.
۲. تخممرغها را یكی یكی اضافه میكنیم و در حد مخلوط شدن با همزن برقی هم میزنیم. ماست را نیز بههمین سبك مخلوط میكنیم.
۳. آب گرم را همراه آرد الكشده و بیكینگ پودر به مواد اضافه كرده، با لیسك مخلوط میكنیم. پودرفندق تست شده را نیز افزوده و در مرحله آخر خیلی كم مواد را با همزن برقی هم میزنیم تا صاف و یكدست شوند.
۴. تمامی مواد را داخل قالبی گرد به قطر ۳۰ سانتیمتر ریخته و به مدت حدودا یك ساعت روی پنجره وسط فر كه از قبل با دمای ۱۸۰درجه سانتیگراد گرم كردهایم قرار میدهیم.
۵. برای تزئین كیك از هر كرم یا خامهای كه باب سلیقه است استفاده میكنیم. من روی كیك را در این عكس با خمیر فونرانت و گیپور خوراكی تزئین كردهام.
نظر کاربران
سلام گیپور خوراکی رو از کجا تهیه کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟