غذای مدرن؛ تارت گوشت
مارگارین را پس از اینكه به دمای محیط رسید میان آرد گذاشته و با نوك انگشتان به خورد آرد میدهیم تا مخلوط حاصل ماسهای شكل شود. سپس نمك، پودر سیر، جعفری و پودر پنیر پارمسان را اضافه كرده و خوب مخلوط میكنیم.
مجله زندگی ایده آل:
مواد لازم جهت تهیه خمیرتارت:
- آرد ۲۸۰ گرم
- زرده تخممرغ ۱ عدد
- پودر پنیر پارمسان ۱ ق چ
- پودر سیر یکدوم ق غ
- جعفری خرد شده ۳ ق غ
- مارگارین ۲۰۰ گرم
- آب سرد ۶۰ میلی لیتر
- نمك یك دوم ق چ
مواد لازم برای داخل تارت:
- گوشت چرخکرده 350 گرم
- گوجهفرنگی 6 عدد متوسط
- قارچ 400 گرم
- پیاز درشت 1 عدد
- فلفل دلمهای سبز بزرگ 1 عدد
- پودر كاری، آویشن، زردچوبه و زنجبیل از هر كدام 1 ق چ
- سس خردل 2 ق غ
- سس سالسا 200 گرم
- پنیر پیتزای رنده شده 100 گرم
- زیتون حلقهای 100 گرم
- نمك، فلفل سیاه و جعفری خرد شده به میزان لازم
روش تهیه:
۱. مارگارین را پس از اینكه به دمای محیط رسید میان آرد گذاشته و با نوك انگشتان به خورد آرد میدهیم تا مخلوط حاصل ماسهای شكل شود. سپس نمك، پودر سیر، جعفری و پودر پنیر پارمسان را اضافه كرده و خوب مخلوط میكنیم.
۲. در ظرفی جداگانه زرده تخم مرغ و آب سرد را با هم مخلوط كرده و هم میزنیم تا یكدست شود. سپس میان آرد ریخته و مواد را چنگ میزنیم تا خمیر لطیف و مطلوبی به دست آید. روی خمیر را میپوشانیم و حدود دو ساعت استراحت میدهیم.
۳. پس از دو ساعت خمیر را داخل قالب مخصوص تارت لت (تارت كوچك) پهن كرده بهطوری كه ضخامت خمیر حدود نیم سانتی متر باشد. سپس روی خمیر توسط چنگال یا وسیله مخصوص تعداد زیادی سوراخ ایجاد میكنیم و خمیر را ۱۰ دقیقه روی پنجره وسط فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد قرار میدهیم.
۴. برای تهیه مواد داخل تارت پیاز و فلفل دلمهای را ریز خرد كرده و با گوشت و زردچوبه تفت میدهیم. قارچها را هم به شكل ورقه شده و به همراه مواد خوب تفت میدهیم تا آب آنها كشیده شده، روغن بیندازد. در نهایت سس خردل، نمک و فلفل سیاه، سالسا، گوجهفرنگی، زیتون حلقه ای و ادویهها را به همراه جعفری خرد شده اضافه میكنیم.
۵. مواد آماده شده را روی خمیرها میریزیم و پنیر پیتزا را روی مواد میپاشیم.
۶. تارتها را به مدت ۴۵ دقیقه روی پنجره وسط فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد قرار میدهیم. در روشی دیگر ابتدا تارتها را پخته و سپس مواد را داخل آنها پر میكنیم.
ارسال نظر