رولت کوکو سبزی طرح ورساچه!
کوکو سبزی گونهای کوکو است که مواد اصلی آن تخم مرغ و سبزیهای معطری مانند تره، جعفری، شوید است که گاه به سبزیها گشنیز، شنبلیله، اسفناج (یا برگ چغندر) و یک برگ کاهو اضافه میشود...
مواد لازم برای داخل حفره های ریلیف مت :
- آرد: ۲ قاشق سوپ خوری
- کره: ۳ قاشق سوپ خوری
- تخم مرغ: ۲ عدد
- آب جوش: ۳ قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کرده زرده ها را با آب جوش به هم می زنیم. سفیده ها را نیز جداگانه آنقدر می زنیم تا پف کند. کره را به همراه آرد با زرده مخلوط کرده و سپس سفیده را با مواد مخلوط می کنیم. می توانیم این مواد را با رنگ های مجاز به دلخواه رنگی هم بکنید. سپس با پالت مخصوص حفره های ریلیف مت(صفحه سلیکونی نقش دار که به عنوان قالب استفاده می شود) را پر می کنیم.
مواد لازم کوکو سبزی:
- سبزی ( گشنیز-پیازچه- جعفری ): 400 گرم
- تخم مرغ: 9 عدد
- آرد: 100گرم
- نمک و فلفل زردچوبه: به میزان لازم
- سیر: ۳ حبه
- ماست غلیظ یا پنیر خامه ای: به میزان لازم
- گردو در صورت تمایل: به میزان دلخواه
طرز تهیه :
تمام مواد کوکو را با هم مخلوط کرده ، چند دقیقه با همزن برقی به هم می زنیم و پس از اینکه خوب با هم مخلوط شدند مواد را روی ریلیف مت (relief mat)که حفره هایش را پر کرده ایم پخش می کنیم. رولت را به مدت ۱۵ دقیقه روی پنجره ی بالایی فر که از قبل با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد گرم کرده ایم می پزیم.و بعد رولت کوکوسبزی که آماده شده و کمی سرد شد برای داخل رولت ۴۰۰ گرم پنیر خامه ای و ۴۰۰ گرم تن ماهی را مخلوط کرده بین رولت می مالیم و لوله می کنیم و بعد در فاصله های ۳ یا ۴ سانتی رولت را برش می زنیم.
نوش جانتان
نظر کاربران
خیلی خوشکله
سلام لطفا بگید چه سایزی از این قالب رلیف مت رو استفاده کردید برا این مقدار مواد