طرز تهیه آبگوشت دیزی سنگی تبریزی
برای تهیه آبگوشت دیزی سنگی گوشت و دنبه را پس از شستن ۱۰ قسمت کرده و آن را سرخ کنید تا طلایی شود. پیاز را در روغن سرخ نمایید و لپه خیس داده شده را به پیاز اضافه کرده ....
مواد لازم برای آبگوشت دیزی سنگی تبریزی
- گوشت گوسفندی با استخوان =۱ کیلو
- دنبه= ۳۰۰ گرم
- لپه =یک فنجان سرخالی
- پیاز متوسط =یک عدد
- مغز لیمو عمانی =یک قاشق سوپخوری
- آب گوجه فرنگی= یک فنجان
- رب گوجه فرنگی =یک قاشق سوپخوری
- سیب زمینی= ۵ عدد
- نمک و فلفل =به مقدار لازم
گوشت و دنبه را پس از شستن ۱۰ قسمت کرده و آن را سرخ کنید تا طلایی شود. پیاز را در روغن سرخ نمایید و لپه خیس داده شده را به پیاز اضافه کرده و لپه را هم کمی تفت دهید. گوشت سرخ شده را با ۴ لیوان آب، زردچوبه، لپه و پیاز داغ با شعله ملایم بپزید. سپس مغز لیمو عمانی را به آبگوشت اضافه کنید. در اواخر طبخ ۵ تا ۶ عدد سیب زمینی را پوست گرفته و با کمی نمک، فلفل و زردچوبه به غذا اضافه می کنیم. بعد هم آب گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید. نان سنگک، پیاز، دوغ، سبزی خوردن در کنارش فراموش نشود.
ارسال نظر