۲۱۵۰۳۳
۴ نظر
۵۷۵۴
۴ نظر
۵۷۵۴
پ

آموزش تصویری: طرز تهیه قطاب

شیرینی قطاب یکی از خوشمزه ترین شیرینی های دنیاست. در اصل این شیرین یزدی میباشد و به راحتی با کمی دقت میتونین در خانه این شیرینی را تهیه کنید.

وب سایت آشخونه: شیرینی قطاب یکی از خوشمزه ترین شیرینی های مخصوص دنیاست. در اصل این شیرین یزدی میباشد و به راحتی با کمی دقت میتونین در خانه این شیرینی را تهیه کنید.

مواد لازم خمیر قطاب:

  • ماست نصف لیوان
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • کره ۱۰۰گرم
  • آرد ۳ لیوان
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری

مواد داخل قطاب:

  • پودر گردو نصف پیمانه
  • شکر ۱ لیوان
  • پودر هل ۱/۲ قاشق چایخوری
  • پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری
  • پودر پسته و پودر قند برای تزیین

طرز تهیه قطاب :

کره نرم شده و نصف لیوان شکر را با هم خوب مخلوط کنید سپس ماست و تخم مرغ را اضافه کنید و انقدر با همزن بزنید تا صاف و یکدست شود.

ارد الک شده را با بیکینگ پودر مخلوط کنید و کم کم به مخلوط اضافه نمائید (تا اندازه ای ارد نیاز است که خمیر به دست نچسبد) سپس خمیر را درون کاسه ای که چرب کرده اید قرار داده و روی کاسه را بپوشانید و حدود ۱ ساعت در جای گرمی استراحت دهید.

آموزش تصویری: طرز تهیه قطاب

حال مواد خشک داخل قطاب را با هم مخلوط کنید.

بعد خمیر رو روی میز کارتون که آرد پاشی شده باز کنید (به قطر نیم سانت) و به شکل دایره قالب بزنید.

آموزش تصویری: طرز تهیه قطاب

همه مواد میانی رو با هم مخلوط کنید و یک قاشق مرباخوری وسط خمیر بزارید و با انگشت سبابه که با آب خیسش کردید لبه خمیر رو مرطوب کنید اینکار برای اینه که خمیر موقع سرخ کردن از هم باز نشه و منظره بدی پیدا نکنه.

آموزش تصویری: طرز تهیه قطاب

بعد دو لبه را مانند شکل زیر روی هم بگذارید.

آموزش تصویری: طرز تهیه قطاب

لبه ها رو کمی با انگشت فشار بدید تا به هم بچسبه بعد با چنگال شیار هایی ایجاد کنید هم برای زیبایی هم برای اینکه لبه ها بیشتر به هم بچسبه.

آموزش تصویری: طرز تهیه قطاب

همه خمیر ها رو به این صورت بپیچید و کنار هم قرار بدید.

آموزش تصویری: طرز تهیه قطاب

حالا روغن رو توی یک ظرف بریزید و اجازه بدید خوب داع بشه و قطاب ها رو توی روغن شناور بریزید و اجازه بدید یک طرفش سرخ بشه بعد برگردونید تا اون یکی طرفش هم سر خ بشه.

آموزش تصویری: طرز تهیه قطاب

داخل یک سینی دستمال کاغذی بچینید و قطاب های سرخ شده رو روی دستمال بزارید تا روغن اضافی اون کشیده بشه.

آموزش تصویری: طرز تهیه قطاب

حال روی قطاب ها پودر قند بریزید.

آموزش تصویری: طرز تهیه قطاب

قطاب شما آماده هست بفرمایید نوش جان!
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • فریبا

    دهنم آب افتاد دلم خواس

  • بهار

    من اینو بلدم
    بارها پختم
    دوسش دارم
    به خصوص تو مواد وسطش پودر زنجبیل و دارچین زیاد بریزی

  • بدون نام

    متشكرم عالي بود

  • سارا

    به جای کره میتونیم روغن مایع بریزیم؟اگر میشه چه مقدار ممکنه؟؟

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج