کشمش ها را اینطوری بشویید
همیشه کشمشها رو بشویید , حتی بهترین کشمش ها در لاگژری ترین پکیج ها هم وقتی شسته میشوند تازه میزان الودگی و مواد اضافی در اونها را میبینید.
وبسایت آشپزی من در کانادا: همیشه کشمشها رو بشویید , حتی بهترین کشمش ها در لاگژری ترین پکیج ها هم وقتی شسته میشوند تازه میزان الودگی و مواد اضافی در اونها را میبینید. شستن ان اصلا وقت گیر نیست و بعد از ان هم با لذت بیشتر کشمش را میل میکنید.
خلاصه ای از خواص کشمش
کشمش یک غذای پر انرژی، کم چرب و کم سدیم است. بنابراین برای افرادی که رژیم های کم سدیم دارند، خوردن کشمش بسیار مفید است.
کشمش دارای خاصیت آنتی اکسیدانی می باشد و از تخریب سلولی جلوگیری می کند.
کشمش در سلامت استخوان ها و جلوگیری از پوکی استخوان نقش مهمی را بر عهده دارد، به همین دلیل مصرف آن برای زنان قبل از یائسگی بسیار مفید است.
کشمش منبع خوب ویتامین د و هورمون استروژن است .
کشمش باوجودی که شیرین و چسبناک است باعث خرابی دندان نمی شود.
کشمش برای سلامت دندان و لثه مفید می باشد.
کشمش منبع خوب ویتامین ها و غناصر مغذی مورد نیاز بدن می باشد. عناصر و ویتامین هایی همچون آهن، پتاسیم، کلسیم و ویتامین در کشمش موجود است.
کشمش، منبع خوب فیبر، آنتی اکسیدان و همچنین منبع خوب انرژی می باشد.
فیبر باعث جلوگیری از سرطان کولون، کمک در جلوگیری از رشد غیر معمول سلول ها، و همچنین کنترل قند خون می شود.
کشمش را به گوشت اضافه کنید تا مقدار چربی غذا را کم کند و مقدار فیبر و آهن را افزایش و مقدار سدیم را کاهش دهد.
آنتی اکسیدان از پیری و بیماری های حاصله از آن می کاهد.
کشمش میزان ال دی ال یا کلسترول بد را در خون کم می کند و باعث کاهش بیماری قلبی می گردد.
کشمش موجب کاهش استرس می گردد.
این میوه خشک باعث عملکرد صحیح رگ های بدن می شود.
کشمش برای درمان بی نظمی معده و یبوست مصرف می شود.
کشمش به علت داشتن قند فروکتوز، دارای خاصیت مصرف سریع انرژی و کاهش وزن نیز می باشد.
کشمش مانند هویج، برای سلامتی چشم مفید است.
کشمش باعث تقویت اعصاب می شود.
کشمش، سستی و رخوت را از بدن دور می کند.
با خوردن کشمش، غضب را از خود دور کنید.
کشمش موجب از بین رفتن آب اضافی بدن می گردد.
کشمش، دهان را خوشبو می کند.
کشمش اسپاسم یا گرفتگی عضلانی را کم می کند.
نظر کاربران
عالی بود ممنون
مایع ظرفشویی را برای شستن مواد خوراکی بکار نبرید بجاش از محلولی از نمک و سرکه در آب و به مدت ۲۰ دقیقه استفاده کنید.حتی بعد از شستن ظروف با مایع ظرفشویی هم اونا را با آب داغ آبکشی کنید تا بخوبی پاک شوند وگرنه باقیمانده مایع با غذا خورده میشود
واقعا متاسفام با اين مطالبتون. كشمش با مايع ظرفشويي؟؟!!يعني اگه داخل كشمش يه مشت خاك باشه از اون يك قطره مايع ظرفشويي خيلي ارزشمند تره.
مردم رو مريض نكنيد لطفا با اين حرفا.
کشمش یا مویز رو قبل از مصرف کردن باید شست ولی نه اینکه همچین پیشنهادی رو به مردم بدید که با مایع دستشوی یا ظرفشویی شست... بهتر است همون ایده رو واسه خودتون نگه دارید دوست عزیز... شما اگه واقعا هیچگونه اطلاع و علمی رو در مورد سلامتی و عواقب کارتون ندارید خواهشن یه کم بروز باشید... مردم رو مریض نکنید؟!!!
سلام من کشمش و خیس کردم باز کردم هم بزنم روش کپک زده بود چرا ایبی ندارد؟؟!!لطفا کمک کنید
کشمش هاگوگرددارن بااب تنها شسته نمیشه من طولانی مدت خیس کردم ولی وقتی خوردم بازنتونستم نفس بکشم گازگوگردمیپیچه توگلو حالااگه کسی راهکاری داره بگه ایندفه میرم بامایع ظرفشویی بشورم ولی همین داخل کف وسریع میارم بیرون تاببینم چی میشه
سلام ما دیروز تازه کشمش گردیم امروز باران امدحالا میشه دوباره بزاریم داخل مواد کشمش کنیم