۲۰۹۹۱۹
۵۳۵۴
۵۳۵۴
پ

یخ در بهشت

این دسر در سال ١٧٦٨ میلادی در شهری به نام اصفهان توسط شخصی ناشناس کشف شد که اکنون در دنیا خواهان بسیار زیادی دارد که آن را به نام فراپر یا فراپ ([[Frappe]]) میشناسند.

سایت خوراک: این دسر در سال ١٧٦٨ میلادی در شهری به نام اصفهان توسط شخصی ناشناس کشف شد که اکنون در دنیا خواهان بسیار زیادی دارد که آن را به نام فراپر یا فراپ ([[Frappe]]) میشناسند .

یخ‌ در بهشت از انواع دسرهای ایرانی است که در تهیه آن از آردبرنج استفاده می‌شود. شکر، شیر، هل و گلاب، مغز پسته کوبیده و زعفران ساییده مواد لازم برای تهیه آن است. البته این یخ در بهشتی که ما به شما آموزش میدهیم با مواد لازم خیلی راحت تر و خیلی سریع تر آماده می شود.

مواد لازم :

  • آب ۱ پیمانه
  • اسانس میوه ۲ قاشق غذاخوری

یخ در بهشت

طرز تهیه:

۱. آب را با شربت مورد نظرتان مخلوط کنید و درظرف مناسب بریزید و در فریزر قرار دهید.

۲. هر ۲۰ دقیقه ظرف را از فریزر خارج کنید و با همزن آن را خیلی خوب مخلوط کنید، این کار را ۳ بار تکرار کنید تا یخ در بهشت شما آماده شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج