خیلی ایرانی؛ دم پخت سير نرگسی
برنج را در ظرفي بريزيد و به مدت يك ساعت همراه كمي نمك خيس كنيد. عدس را پاك كرده، بشویيد و در قابلمهاي روي حرارت قرار دهيد تا پخته شود.
مجله سیب سبز - محبت صالحي:
مواد لازم براي ۶-۵ نفر
- برنج: 3 پيمانه
- زردك: 2 عدد
- پياز: یک عدد
- شويد: 3 قاشق غذاخوری
- سیر: 2 تا 3 حبه
- زردچوبه: یکدوم قاشق چایخوری
- فلفل: یکدوم قاشق چایخوری
- ادويه: یکدوم قاشق چایخوری
- نمك: یکدوم قاشق چایخوری
- روغن: به ميزان لازم
چطور درست کنیم؟
۱- برنج را در ظرفي بريزيد و به مدت يك ساعت همراه كمي نمك خيس كنيد.
۲- عدس را پاك كرده، بشویيد و در قابلمهاي روي حرارت قرار دهيد تا پخته شود.
۳- زردكها را بشوييد و بعد پوست آنها را جدا كنيد. آنها را نگيني خرد و بخارپز كنيد.
۴- در قابلمهاي به مقدار لازم روغن بريزيد. پياز را نگيني خرد كنيد و در روغن تفت دهيد سپس سير را خرد كنيد و به مواد بيفزاييد. زردچوبه، فلفل و ادويه را هم اضافه كنيد و تفت دهيد.
۵- شويد، زردك و عدس را به مواد داخل قابلمه اضافه كنيد. برنج خيس خورده را نيز داخل ظرف بريزيد.
۶- در مرحله آخر آب را به اندازهاي كه روي مواد را بگيرد، اضافه كنيد. قابلمه را روي حرارت قرار دهيد تا آب آن تمام شود سپس برنج را دم كنيد پس از حدود ۴۵ دقيقه دمي آماده سرو است.
اگر به نوزادتان شير ميدهيد...
مادران شيرده، بهتر است سراغ غذاهايي كه پرفلفل و ادويه هستند نروند. مصرف ادويهجات ميتواند ريفلاكس نوزادان را تشديد كرده و ناآرامشان كند.
نظر کاربران
ببخشيد زردك چيه؟
پاسخ ها
اگه اشتباه نکنم از این هویج های زرده