دلمه فلفل ايتاليايي
دلمه برخلاف تصور بسياري از مردم يك غذاي ايراني نيست. حتي لفظ دلمه هم يك واژه تركي به معناي پر شده است. دلمه در حقيقت يك غذاي عثماني است و انواع متفاوت آن در سراسر جهان رواج دارد. دستور غذايي كه در ادامه خواهيد خواند يك دلمه ايتاليايي است.
برترین ها:
مواد لازم براي 6-4 نفر
- گوشت چرخكرده: ۴۰۰ گرم
- برنج: يكدوم پيمانه
- فلفل دلمهاي قرمز: ۶ عدد
- روغن مايع: ۲ قاشق غذاخوري
- سير: ۲ حبه ساطوري
- پياز متوسط: يك عدد ساطوري
- لوبيا سبز آبپز: ۱۰۰ گرم خرد شده
- نمك و فلفل: به ميزان لازم
- گوجهفرنگي متوسط: ۴ عدد خرد شده
- پودر سير: يك قاشق چايخوري
- پودر پياز: ۲ قاشق چايخوري
- سركه: يكچهارم پيمانه
- آويشن: يك قاشق چايخوري
- شكر: يك قاشق غذاخوري
روش تهيه:
براي تهيه سس گوجهفرنگي، پودر سير، یک دوم پیمانه آب، پودر پياز، سركه و شكر را 30 دقيقه در يك قابلمه كوچك روي شعله متوسط بجوشانيد. در صورت نياز كمي آب اضافه كنيد و در 5 دقيقه آخر پودر آويشن را اضافه كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنيد.
2 - برنج را به همراه يك پيمانه آب و يك قاشق چايخوري نمك 20 دقيقه بجوشانيد، سپس آبكش كرده و كنار بگذاريد.
3 - روغن را در يك تابه روي شعله متوسط داغ كرده و پياز و سير را 3 دقيقه تفت دهيد، سپس گوشت را اضافه كرده و تفت دادن را 5 دقيقه ديگر ادامه دهيد تا رنگ گوشت عوض شود. لوبيا را اضافه كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنيد.
4 - سر فلفلها را بريده و داخل آن را خالي كنيد. فر را روي 180 درجه سانتيگراد داغ كنيد. در يك كاسه، برنج را با مايه گوشت و يكچهارم پيمانه از سس گوجهفرنگي را مخلوط كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنيد. داخل فلفلها را با مايه گوشت و برنج پر كنيد و در فلفلها را ببنديد.
5 - يك ظرف نسوز را چرب كنيد. سس گوجهفرنگي را كف آن ريخته و فلفلها را در آن بچينيد. دلمهها را 50 دقيقه در فر بپزيد و هر 15 دقيقه از سس گوجهفرنگي روي آن بريزيد.
فوت آشپزي
در صورت تمايل ميتوانيد مقداري پنير موتزارلاي رنده شده با مايه برنج مخلوط كنيد.
نظر کاربران
سلام
این بخش که همه کپی مجله ایده آل هست
خب من چرا پول دادم مجله خریدم؟!!!