۲۰۷۶۷
۱ نظر
۵۰۰۳
۱ نظر
۵۰۰۳
پ

ميگو پلو

اين غذاي جنوبي قابل توجه كساني است كه تا به حال ميگو را جز به صورت سرخ كرده ميل نكرده‌اند. به دليل استفاده از سبزي و ادويه بوي ميگو كاملا از بين مي‌رود و محصول نهايي بسيار لذيذ مي‌شود. در ضمن اين غذا به دليل مخلوط شدن ميگو با پلو بسيار به صرفه و ارزان تمام مي‌شود.

ميگو پلو

ميگو پلو

برترین ها:

مواد لازم براي 4 نفر
  • برنج: ۳۰۰ گرم، خيس‌شده
  • ميگو: ۵۰۰ گرم، پاك كرده
  • گشنيز: ۲۰۰ گرم، ساطوري
  • شنبليله: چند ساقه، ساطوري
  • پياز متوسط: يك عدد خلالي
  • زردچوبه: ۲ قاشق چاي‌خوري
  • گرد ليمو: يك قاشق غذاخوري
  • روغن مايع: به ميزان لازم
  • نمك و فلفل: به ميزان لازم

روش تهيه:

1 - برنج را طبق دستور تهيه چلو در آب جوشانده و آبكش كنيد.

2 - ميگوها را به 2 يا 3 قسمت خرد كنيد. 3 قاشق غذاخوري روغن را در يك تابه روي شعله متوسط داغ كرده و پياز را 4 دقيقه تفت دهيد تا بلوري شود. ميگو و زردچوبه را اضافه كرده و تفت دادن را 4 دقيقه ديگر ادامه دهيد.

3 - ميگو و پياز را با قاشق سوراخ‌دار از تابه خارج كنيد. در صورت نياز كمي روغن به تابه اضافه كرده و سبزي ها را حدود 8 دقيقه روي شعله متوسط سرخ كنيد. پياز، ميگو و گردليمو را به سبزي‌ها اضافه كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنيد، پس از يك دقيقه مايه ميگو را از روي شعله برداريد.

4 - كمي روغن درون يك قابلمه ريخته و روي شعله متوسط داغ كنيد. يك تكه نان لواش يا سيب‌زميني ورقه شده كف قابلمه پهن كرده و چلوي آبكش شده و مايه سبزي و ميگو را لابه‌لاي آن بريزيد، در قابلمه را بسته و حدود 30 دقيقه آن را دم كنيد. قبل از سرو كمي روغن روي برنج داده و پس از مخلوط كردن آن،‌ غذا را سرو كنيد.

فوت آشپزي

ميگو را زياد تفت ندهيد، چون نرمي خود را از دست مي‌دهد.
مي‌توانيد در سبزي از برگ سير ساطوري هم استفاده كنيد.

معرفی

اين غذاي جنوبي قابل توجه كساني است كه تا به حال ميگو را جز به صورت سرخ كرده ميل نكرده‌اند. به دليل استفاده از سبزي و ادويه بوي ميگو كاملا از بين مي‌رود و محصول نهايي بسيار لذيذ مي‌شود. در ضمن اين غذا به دليل مخلوط شدن ميگو با پلو بسيار به صرفه و ارزان تمام مي‌شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • دنیا

    من جنوبی هستم و میخواستم یک نکته اضافه کنم که طعم واقعی و بینظیری به میگو پلو میده. بعد از تفت دادن سبزی به مایه 2-3 قاشق آب تمبر هندی اضافه کنید. و میگو را هم زیاد ریز نکنید چون سفت میشود.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج