فريتر ماهى
فريتر در زبان انگليسي كلوچه غذايي است. شايد بتوان آن را كلوچه، كوكو يا كتلت يا هرچي كه دوست داريد بناميد ولي مهم آن است كه اين غذا را ميتوانيد شبها با سبزيها و ظهرها با مقادير زيادي برنج زعفراني نوشجان كنيد، فقط خوردن ليمو ترش را فراموش نكنيد!
برترین ها: فريتر در زبان انگليسي كلوچه غذايي است. شايد بتوان آن را كلوچه، كوكو يا كتلت يا هرچي كه دوست داريد بناميد ولي مهم آن است كه اين غذا را ميتوانيد شبها با سبزيها و ظهرها با مقادير زيادي برنج زعفراني نوشجان كنيد، فقط خوردن ليمو ترش را فراموش نكنيد!
مواد لازم براي 4نفر
- سيبزميني متوسط: ۳۵۰ گرم
- فيله ماهي: ۳۵۰ گرم
- پيازچه: ۴عدد، ساطوري
- زنجبيل تازه: يك قاشق چايخوري، رنده شده
- گشنيز ساطوري: ۲ قاشق غذاخوري
- آب ليمو ترش: ۲ قاشق چايخوري
- روغن مايع: ۶ قاشق غذاخوري
- نمك و فلفل قرمز: به ميزان لازم
يك قابلمه بزرگ آب را به جوش آورده و سيبزمينيها را با پوست تنها ۲۰ دقيقه در آن بجوشانيد سپس كنار بگذاريد تا خنك شود.
فيله ماهي را كاملاً ساطوري كرده و در كاسه بريزيد. پيازچه، زنجبيل، گشنيز و آبليمو را اضافه كرده و كمي نمك و فلفل بزنيد.
وقتي سيبزمينيها به اندازهاي سرد شد كه بتوانيد آن را دست بگيريد، پوست آن را كنده و رنده كنيد. سيبزمينيها را به مايه ماهي اضافه كرده و به خوبي با هم مخلوط كنيد و نمك و فلفل آن را اندازه كنيد. مايه ماهي و سيبزميني را به شكل ۸ كتلت درآورده و در سيني چرب شده چيده و روي آن را پوشانده و نيم ساعت در يخچال بگذاريد تا خودش را بگيرد.
روغن را روي شعله متوسط داغ كرده و در هر نوبت بسته به اندازه تابه ۲ يا ۳ عدد از فريترها را سرخ كنيد تا حرارت روغن شما پايين نيايد و در عين حال بتوانيد آنها را به راحتي برگردانيد. دوطرفآنها را ۳-۴ دقيقه سرخ كنيد، سپس از تابه خارج كرده و با حوله كاغذي روغن آن را بگيريد و سرو كنيد.
فوت آشپزي
۱ - از سيبزميني استفاده كنيد كه نشاسته آن زياد بوده و چسبناك باشد.
۲ - از هر نوع فيله ماهي مانند، شير، هوكي و سالمون كه در دسترس باشد، ميتوانيد استفاده كنيد.
ارسال نظر