حلواي سرخ شده با سيبزميني
حلواي سفيد يكي از خوشمزهترين و در عين حال گرانترين ماهيهاي جنوب ايران است البته مدتي است كه حلوا سفيد ريز در بازارهاي ماهي با قيمت مناسب عرضه شده كه هيچ تفاوتي با انواع بزرگتر آن از نظر طعم ندارد.
برترین ها:
مواد لازم براي 4 نفر
- حلوا سفيد: ۴ عدد پوستكنده
- سيبزميني ريز: ۳۰۰ گرم آبپز
- سير: ۴ حبه ساطوري
- سبزي معطرساطوري: ۲ قاشق غذاخوري (نعنا، آويشن و جعفري)
- روغن مايع: يكچهارم پيمانه (۶۰ ميليليتر)
روش تهيه:
1 - روي ماهيها نمك و فلفل بپاشيد؛ سير، روغن و سبزيها را مخلوط كرده و روي ماهي بريزيد؛ ماهي را 20 دقيقه در يخچال بگذاريد تا طعم بگيرد.
2- يك تابه نسوز را داغ كرده و تكههاي ماهي را از سبزي و سير پاك كرده و هر طرف آن را 4 دقيقه در تابه روي شعله متوسط سرخ كنيد.
3 - ماهيها را خارج كرده و سيبزمينيها را همراه سير و سبزيها روي شعله ملايم، 2-3 دقيقه تفت دهيد. سپس از تابه خارج كرده و با ماهي سرو كنيد.
نكته1:
ميتوانيد هنگام سرخكردن ماهي يكي، 2 تكه سير را در روغن بيندازيد.
نكته2:
در هر نوبت، يك يا 2 ماهي را سرخ كنيد.
توصیه های ویژه
حلواي سفيد يكي از خوشمزهترين و در عين حال گرانترين ماهيهاي جنوب ايران است البته مدتي است كه حلوا سفيد ريز در بازارهاي ماهي با قيمت مناسب عرضه شده كه هيچ تفاوتي با انواع بزرگتر آن از نظر طعم ندارد. هنگام خريد حلواي سفيد از ماهيفروش بخواهيد تا پوست آن را بكند و آن را درسته سرخ کنید.
ارسال نظر