راويولى با ساسج ايتاليايى و سس گوشت
برترین ها:
مواد لازم براي 24 راويولي
- گوشت گوساله چرخكرده: ۴۰۰ گرم
- پنير موتزارلا: ۱۵۰ گرم رنده شده
- سير: ۳ حبه، رنده شده
- پياز متوسط: يك عدد رنده شده و آبگرفته
- فلفل سياه: ۲ قاشق چايخوري
- پودر آويشن: ۲ قاشق چايخوري
- قارچ: ۵۰ گرم، ساطوري
- تخممرغ: ۲ عدد
- نمك: به ميزان لازم
- روغن مايع: ۲ قاشق غذاخوري
۱ - ۳۰ گرم گوشت را همراه ۲ حبه سير، پياز، فلفل سياه، پنير، پودر آويشن، نيمي از قارچ و تخممرغ مخلوط كرده و نمك آن را اندازه كنيد. مانند دستور قبل مايه گوشت را روي خمير راويولي تقسيم كرده و با خمير دوم روي آن را بپوشانيد.
۲ - هنگامي كه راويوليها در آب درحال پخت هستند، ۲ قاشق غذاخوري روغن را در تابه داغ كرده و باقي گوشت را به همراه سير و قارچ در آن تفت دهيد تا گوشت قهوهاي شود، سپس ۲قاشق غذاخوري رب گوجهفرنگي اضافه كنيد. اگر به جاي رب گوجهفرنگي از ۳ قاشق غذاخوري پوره گوجهفرنگي استفاده كنيد، طعم سس بهتر ميشود.راويولي را در ظرف كشيده و سس گوشت را روي آن بريزيد.
فوت آشپزي:
اگر با بوي گوشت مشكل داريد ميتوانيد مواد داخل راويولي را به استثناي پنير و تخممرغ ۵ دقيقه تفت دهيد تا رنگ گوشت عوض شود و پس از اينكه سرد شد با تخممرغ و پنير مخلوط كنيد.
پ
ارسال نظر