خفن برگر!
به هر گوشت چرخكرده و سرخ شدهای برگر می گویند. برگر ما تركیبی از گوشت گوسفندی و گوساله است كه نسبت آن به سود گوساله جوان مرگ شده قصه ماست...
مواد لازم برای ۴ نفر
- گوشت چرخ كرده: 150 گرم برای هر نفر
- خیارشور: 3 عدد كوچك، ساطوری
- پنیر فتا: نصف قالب پنیر فتا (برای 4 نفر)
- روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
- جعفری و پیازچه: نصف لیوان، ساطوری
- سیر: 2 حبه
- نمك و فلفل: به ميزان لازم
روش تهیه:
۱- كار كردن با گوشت چرخكرده لذت بخش است. بهخصوص كه این مخلوط روی روغن داغ بوی فوقالعاده اشتهابرانگیزی از خود در می كند!
۲- گوشت چرخ كرده را با همه موادی كه از آنها نام بردهایم مخلوط میكنید و خوب آن را ماساژ میدهید تا همه مواد به خورد هم بروند.
۳- سپس نوبت سرخ كردن برگرهایی است كه در قالبهای نسبتا بزرگ و ضخیم تهیه شده است. ما از روغن دیگری استفاده نمیكنیم چون روغن زیتون را قبلا به برگر اضافه كردهایم.
۴- گوشت را به داخل تابه می اندازیم. یادتان باشد تابه داغ باشد. حالا وقت انتظار كشیدن و آماده شدن غذایی است كه مطمئنیم آن را دوست خواهید داشت.
۵- وقتی دو طرف برگر خوب سرخ شد، نان همبرگری را از وسط به دو نیم كرده و یكی از نیمهها را روی یكی از برگرها میگذارید تا دود و چربی آن در یك دقیقه آخر به خورد نان برود. حالا وقت آن رسیده تا به كمك كفگیر، برگر را با نان بلند كنید و سپس نیمه دیگر نان را به فرودگاه این برگر تبدیل كنید.
۶- چون گوشت ما پر از مزه است، مخلفات را كمتر بگیرید البته شاید هم دوست داشته باشید برگر شما پرتر باشد. این دیگر بهخودتان مربوط است.
فوت آشپزی:
قطردار گرفتن گوشت برگر باعث میشود كه شما طبق سلیقه برگر را كباب كنید؛ كبابی، آبدار یا معمولی.
نمك را زمانی به برگر اضافه كنید كه میخواهید آن را از روی گریل بردارید.
به هر گوشت چرخكرده و سرخ شدهای برگر می گویند. برگر ما تركیبی از گوشت گوسفندی و گوساله است كه نسبت آن به سود گوساله جوان مرگ شده قصه ماست.
باتوجه به عادت مان دوست داریم برگر را با نوشابه مصرف كنیم اما پیشنهاد ما به شما این است كه یكی از نوشیدنیهای بخش نوشیدنی را كنار این غذا بیاورید.
ارسال نظر