گوله گوله شكلات
ترافل شكلاتي
اگر به دنبال یک خوراکی هستید که در دهان آب شده و شیرینی آن گلویتان را نزند، حتما ترافل شکلاتی را امتحان کنید.
برترین ها:
مواد لازم
- شكلات تلخ و شيرين: ۲۲۷ گرم
- خامه پرچرب: يكدوم پیمانه۱۲۰ ميليليتر
- كره: ۲ قاشق غذاخوري
- پودركاكائو
- پودرقند
- پودر گردو، فندق و پسته
- پودر نارگيل
- شكلات رنده شده
روش تهيه:
۱ - ابتدا شكلاتها را به صورت خيلي ريز خرد يا رنده ميكنيم.
۲ - كره را به اندازههاي كوچك تقسيم كرده و با خامه مخلوط ميكنيم، سپس روي اجاق گاز با درجه ملايم هم ميزنيم.
۳ - با اولين جوشي كه محلول زد، آن را از روي اجاق گاز برميداريم.
۴ - محلول گرم شده را سريعا روي شكلات ميريزيم.
۵ - حدود يك دقيقه صبر ميكنيم تا محلول گرماي خود را به شكلاتها داده، سپس با هم مخلوط ميكنيم تا كاملا صاف و يكدست شوند.
۶ - ظرف مواد را براي ۲۰ ثانيه درون مايكروفر قرار ميدهيم و دوباره آنها را هم ميزنيم تا كاملا صاف و يكدست شوند.
۷ - روي ظرف را با سلفون پوشانده و درون يخچال قرار ميدهيم تا فرم بگيرد.
۸ - بعد از فرم گرفتن مواد، آنها را از يخچال بيرون ميآوريم.
۹ - به وسيله اسكوپ كوچك بستني، يك اسكوپ از مواد ترافل را برداشته، سپس روي كف دست گذاشته و بين دو كف دست بچرخانيد تا كاملا حالت توپي به خود بگيرد.
۱۰ - پس از توپيشدن هر مواد آن را در يكي از مواد پوششي بچرخانيد تا پوشش مدنظر شما را به خود بگيرد و درآخر در ظرف مخصوص پذيرايي خود بگذاريد.
فوت قنادي
به جاي پودر شكلات ميتوان از پودر نارگيل، پودرفندق يا پودر پسته استفاده كنيد.
نظر کاربران
دستورترامیسو