آتشفشان شكلات
شكلات فاندانت
اگر اهل کلاس گذاشتن هستید، با این شیرینی از مهمانانتان پذیرایی کنید، ولی حواستان باشد هنگام گاز زدن سرتاپایتان شکلاتی نشود!
برترین ها:
مواد لازم
- شكلات تلخ و شيرين: ۵ اونس (۱۵۰ گرم)
- تخممرغ: ۳ عدد
- شكر: يك پیمانه (۲۰۰ گرم)
- آرد: يكچهارم پیمانه
- كره: ۵ قاشق غذاخوري
- هل يا (دارچين، فلفل چيلي و وانيل): يكدوم قاشق چايخوري
روش تهيه:
1- شكلاتها را با كره و وانيل و ادويه درون يك كاسه ريخته و روي بخار آب ميگذاريم و هم ميزنيم تا آب شده و با هم مخلوط شوند.
2- تخممرغها و شكر را درون كاسهاي ريخته و با مخلوطكن هم ميزنيم تا سفيدرنگ و يكدست شوند.
3- محلول شكلاتي را كمكم به تخممرغها افزوده و در آخر آرد را به آنها افزوده و با ليسك هم ميزنيم.
4- كف و ديوارههاي قالب سراميكي را چرب كرده و مواد را درون آن ميريزيم.
5- فر را در دماي 400 درجه فارنهايت (195 درجه سانتيگراد) قرار داده و قالبها را به مدت 12 دقيقه درون فر قرار ميدهيم.
6- پس از سرد شدن قالب را روي يك بشقاب برگردانده و سرو ميكنيم.
فوت قنادي
منظور از شكلات تلخ و شيرين، شكلات 60درصد است. حتما از اين نوع استفاده كنيد تا نتيجه بهتري بگيريد.
ارسال نظر