۲۰۶۵۴
۵۰۰۳
۵۰۰۳
پ

نان برنجى

خمیر نان برنجی هر چه بیشتر استراحت کند، نان برنجی لطیف تر است.

نان برنجى

نان برنجى

برترین ها:

مواد لازم براي ۴ نفر

  • آرد برنج: ۵۰۰ گرم
  • روغن: ۲۵۰ گرم
  • پودر شكر نرم: ۱۷۵ گرم
  • گلاب: يك‌دوم پيمانه
  • تخم‌مرغ: يك عدد
  • پودر هل: يك قاشق مرباخوري
  • تخم خرفه: به ميزان لازم

روش تهيه

۱ - روغن، پودر شكر و زرده تخم‌مرغ را با همزن برقي بزنيد تا كاملا نرم و لطيف شود، سپس سفيده تخم‌مرغ را جداگانه خوب بزنيد تا سفت شود و آن را به مواد فوق افزوده و به آرامی مخلوط کنید.

۲ - پودر هل را با آرد مخلوط كرده و همه مواد را با هم تركيب كنيد و در مرحله آخر گلاب را به مواد اضافه كنيد.

۳ - خمير آماده را در سيني فر به صورت دلخواه قالب بزنید.

۴ - مي‌توانيد اين خمير را با ماسوره ساده درون سيني ريخته و روي خمير را مهر بزنيد سپس تخم خرفه روي شيريني‌ها ريخته و درون فر با ۱۷۰ درجه سانتي‌گراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقيقه قرار دهيد؛ رنگ اين شيريني نبايد تغيير کند.

فوت قنادي

هر چه آرد برنج حریری‌تر (نرم‌تر) باشد کیفیت نان برنجی بهتر است.

نکته:

  • می‌توانید از زعفران آب کرده استفاده کنيد كه شیرینی طلایی داشته باشید.
  • خمیر نان برنجی هر چه بیشتر استراحت کند، نان برنجی لطیف تر است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج