اگه اين كارهاي درستش كن
شیرینی خانمي بورت
برترین ها:
مواد لازم
- تخممرغ: ۲ عدد كوچك
- مارگارين: ۵۰ گرم
- ماست خامهاي: ۱۰۰ گرم
- بیكينگپودر: يكچهارم قاشق چايخوري
- شیر: حدود ۴۰ميليليتر
- آرد: به ميزان لازم (تا جايي كه خمير نرمی تهیه شود)
- شكر: یک كيلوگرم
- آب: نیم ليتر
- جوهر ليمو: يكسوم قاشق چايخوري
- زاج (براي براق شدن شربت) يكسوم قاشق چايخوري
- گردوي كاملا خرد شده: ۲۵۰ گرم
- شكر: يكچهارم پيمانه
- دارچين: يك قاشق چايخوري
- گردوی درسته: به میزان لازم
روش تهيه شيريني
1 - مارگارين را روي حرارت ذوب كرده، تخممرغ را داخل ظرفي شكسته و با همزن دستي بزنيد.
2 - ماست خامهاي و بیكينگپودر را به همراه شير ولرم به مارگارين اضافه كرده و همه مواد را مخلوط كرده سپس آرد را ريخته و خمير كنيد.
3 - خمير را خوب ورز داده، به صورت لوله درآورده و به 6 قسمت تقسيم كنيد.
4 - هر قسمت را گلوله كرده، در سيني گذاشته و روي آن را با حوله بپوشانيد. هرچقدر خمير بيشتر استراحت كند، باز كردن آن راحتتر است.
5 - هر قسمت را با وردنه باز كنيد، سپس از وردنه مخصوص باقلوا استفاده كرده و تا حد امكان باز كنيد.
6 - خمير را با كره آب شده برس بزنيد و به 3 قسمت تقسيم كنيد.
7 - روي هر قسمت را با مواد مياني پوشش داده و از مقطع به طرف مركز به كمك وردنه باريك لوله كنيد ولي به انتها نرسانيد؛ با 2 انگشت از 2 طرف به صورت چين خورده درآورده سپس وردنه را خارج كنيد. 2 طرف را به هم رسانده و به صورت حلقه درآوريد.
8 - شيرينيها را روي سيني فر چيده و با كره آب شده روي آنها برس زده و در فر كه از قبل با دماي 200 درجه سانتيگراد گرم شده، قرار دهيد تا كاملا برشته و طلايي شود.
9 - شيرينيها را از فر خارج كرده و داخل شربت بيندازيد، وسط شيرينيها را گردوي درسته قرار دهید، روي آن شربت ريخته و در ظرف بچينيد.
روش تهيه شربت
شكر را همراه آب روي حرارت قرار دهيد تا شكر كاملا حل شده و بجوشد. جوهر ليمو و زاج را اضافه كنيد. حالا شربت شما آماده است.
روش تهيه مواد میانی
گردوی خرد شده، شکر و دارچین را با هم مخلوط کنید.
فوت قنادي
به جای جوهر لیمو از چند قطره آب لیمو می توانید استفاده کنید تا از شکرک زدن شربت جلوگیری شود.
نکته سلامت
مصرف شکر در مواد غذایی برای کاهش قند خون و فشار خون توصیه میشود.
پ
ارسال نظر