براي ساده پسندها
شيريني پاپيوني
كره را همراه پودر قند خوب هم بزنيد. وانيل را به همراه آرد، زرده تخممرغ و بكينگپودر اضافه كرده و خوب مخلوط كنيد و...
برترین ها:
مواد لازم
- آرد: ۳۰۰ گرم
- آرد ذرت: ۵۰ گرم
- زرده تخممرغ: يك عدد
- كره: ۲۵۰ گرم
- پودر قند: ۱۳۰ گرم
- وانيل: يكچهارم قاشق چايخوري
- بیكينگپودر: يكچهارم قاشق چايخوري
روش تهيه
1 - كره را همراه پودر قند خوب هم بزنيد. وانيل را به همراه آرد، زرده تخممرغ و بكينگپودر اضافه كرده و خوب مخلوط كنيد.
2 - خمير را در يخچال به مدت يك ساعت استراحت دهيد.
3 - روي ميز كار آرد بپاشيد و به وسيله وردنه خمير را باز كنيد.
4 - كاترهاي دلخواه را انتخاب كرده، سپس شيرينيها را برش بزنيد.
5 - داخل سيني فر با دماي 180 درجه سانتيگراد به مدت 15 تا 20 دقيقه بپزيد تا طلايي شوند.
6 - پس از خنك شدن ميتوانيد آنها را با روبان تزئين كنيد و همراه با یک فنجان چای داغ میل کنید.
فوت قنادي
خمیر را قبل از پخت در یخچال قرار دهید تا خنک شود. در غیر این صورت شیرینی خوب از آب در نمیآید.
ارسال نظر