ناهار دریایی با میگو پلو و سبزیجات
در این دستور، طرز تهیه یک ناهار دریایی و خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد. آن را تهیه کنید و از خواص آن بهره مند شوید.
مواد لازم:
- روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
- پیاز قرمز خرد شده یک فنجان
- سیر خرد شده ۵ حبه خرد شده
- فلفل دلمه سبز رنگ دانه گرفته شده یک عدد
- پاپریکای دودی یک قاشق غذا خوری
- گوجه فرنگی خرد شده ۲ عدد
- برنج ۴ فنجان
- جعفری خرد شده سه چهارم فنجان
- پوست لیموی رنده شده برای زمان سرو
- نخود فرنگی پخته یک فنجان
- سس گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
- میگوی تمیز شده ۵۰۰ گرم
- برنج قهوه ایی ۲ فنجان
- نمک وفلفل به مقدار لازم
- آب لیموی تازه ۳ قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
۱. یک ماهی تابه بزرگ بردارید و روغن زیتون را در ماهی تابه روی حرارت گرم کنید.
۲. سیر و پیاز را ۲ تا ۳ دقیقه در ماهی تابه سرخ کنید تا اینکه نرم شود.
۳. پاپریکا و فلفل دلمه خرد شده را به مواد اضافه کرده و ۳ دقیقه تفت دهید.
۴. دو سوم از جعفری خرد شده و سس گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید.
۵. میگوی تمیز شده را با گوجه فرنگی خرد شده اضافه کنید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درب ظرف را بگذارید و منتظر شوید تا میگو ها بپزند.
۶. در مرحله آخر و دقایق پایانی پخت میگو ، پوست رنده شده لیمو ، آب لیموی تازه و کمی از جعفری باقی مانده را اضافه کنید و پس از ۳ دقیقه از روی اجاق بردارید.
۷. این غذا را با برنج قهوه ایی پخته شده میل کنید. نوش جان.
ارسال نظر