خیلی ایتالیایی؛ بیف استراگانف با پاستا
در این دستور، طرز تهیه بیف استراگانف با پاستا را می آموزید. این غذا بسیار لذیذ و خوشمزه است. امیدواریم مورد توجه شما قرار بگیرد.
سایت نیکو: در این دستور، طرز تهیه بیف استراگانف با پاستا را می آموزید. این غذا بسیار لذیذ و خوشمزه است. امیدواریم مورد توجه شما قرار بگیرد.
مواد لازم:
طرز تهیه:
۱. نیمی از روغن را در یک ماهی تابه بزرگ روی حرارت گرم کنید.
۲. گوشت خلال شده را در روغن با حرارت ملایم تفت دهید و قبل از اینک کاملا سرخ و برشته شود از ماهی تابه خارج کنید.
۳. باقی مانده روغن را در ماهی تابه بریزید.پیاز و سیر را اضافه کنید و برای ۲ تا ۳ دقیقه بپزید تا اینکه نرم شوند.
۴. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید.گوشت را دوباره وارد ماهی تابه کنید و قارچ ، فلفل خرد شده و استاک گوشت را درون ماهی تابه بریزید.
۵. مواد را به جوش آورید و حرارت را کم کنید تا ۱۰ دقیقه مواد بجوشد و سس غلیظ شود.
۶. در این فاصله ، پاستاها را بپزید .آبکشی کنید و وارد ماهی تابه کنید.کره بریزید و هم بزنید تا ترکیب شوند.
۷. آرد ذرت ، خامه و پاپریکا را در یک کاسه با هم ترکیب کنیدو با پاستاهای پخته شده مخلوط کنید.۲ دقیقه روی حرارت بجوشانید تا غلیظ شود.
۸. از روی حرارت بردارید و نمک و فلفل بزنید.
۹. با قاشق از پاستاها در کاسه سرو بریزید و روی آنرا از سس آماده شده گوشت بپوشانید.روی سس گشنیز تازه قرار دهید و میل کنید.
مواد لازم:
- روغن گیاهی ۲ قاشق غذا خوری
- استیک گوساله آماده و برش خورده ۸۰۰ گرم
- پیاز کوچک خرد شده یک عدد
- سیر ۲ حبه خرد شده
- رب گوجه فرنگی یک قاشق غذا خوری
- قارچ دکمه ایی خرد شده ۳۰۰ گرم
- فلفل دلمه خرد شده یک عدد
- استاک گوشت گوساله یک فنجان
- پاستای شکلی ۴۰۰ گرم
- کره ۲۰ گرم
- آرد ذرت یک قاشق غذا خوری
- خامه یک فنجان
- پاپریکا یک دوم چای خوری
- گشنیز درشت خرد شده یک قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
۱. نیمی از روغن را در یک ماهی تابه بزرگ روی حرارت گرم کنید.
۲. گوشت خلال شده را در روغن با حرارت ملایم تفت دهید و قبل از اینک کاملا سرخ و برشته شود از ماهی تابه خارج کنید.
۳. باقی مانده روغن را در ماهی تابه بریزید.پیاز و سیر را اضافه کنید و برای ۲ تا ۳ دقیقه بپزید تا اینکه نرم شوند.
۴. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید.گوشت را دوباره وارد ماهی تابه کنید و قارچ ، فلفل خرد شده و استاک گوشت را درون ماهی تابه بریزید.
۵. مواد را به جوش آورید و حرارت را کم کنید تا ۱۰ دقیقه مواد بجوشد و سس غلیظ شود.
۶. در این فاصله ، پاستاها را بپزید .آبکشی کنید و وارد ماهی تابه کنید.کره بریزید و هم بزنید تا ترکیب شوند.
۷. آرد ذرت ، خامه و پاپریکا را در یک کاسه با هم ترکیب کنیدو با پاستاهای پخته شده مخلوط کنید.۲ دقیقه روی حرارت بجوشانید تا غلیظ شود.
۸. از روی حرارت بردارید و نمک و فلفل بزنید.
۹. با قاشق از پاستاها در کاسه سرو بریزید و روی آنرا از سس آماده شده گوشت بپوشانید.روی سس گشنیز تازه قرار دهید و میل کنید.
پ
نظر کاربران
این چه عکسیه آخه ازش گذاشتین
رب گوجه تو بیف استراگانف؟! از کجا میارید این دستورها رو؟ خخخخ!