۲۰۴۲۳۱
۵۵ نظر
۱۴۷۲۵
۵۵ نظر
۱۴۷۲۵
پ

غذاهای اعیانی برای مهمانی های رودربایستی دار

در این مطلب به شما غذا‌هایی آموزش می‌دهیم که در آن‌ها هم پلوی مخلوط هست هم خورش و هم آش و کباب، ولی نه باقالی پلو و خورش فسنجان. غذا‌های متفاوت و غیر متداول مجلسی که همه را انگشت به دهان می‌کند، بپزید و پز بدهید.

برترین‌ها: اغلب ما برای مهمانی‌های مفصل و رودربایستی دارمان به دنبال یک منوی درست و حسابی و به اصطلاح اعیانی هستیم. در این مطلب سریالی برای شما ۱۴ مدل غذا آموزش داده ایم که در آن‌ها هم پلوی مخلوط هست هم خورش و هم آش و کباب، ولی نه باقالی پلو و خورش فسنجان. غذا‌های متفاوت و غیر متداول مجلسی که همه را انگشت به دهان می‌کند، بپزید و پز بدهید.

آجیل پلو

در بعضی مناطق آذربایجان در مهمانی‌های رسمی شان، پلوی مخلوط و پروپیمانی درست می‌کنند که به آجیل پلو معروف است. شما هم این پلوی خوشمزه و پررنگ و لعاب را برای مهمانی هایتان امتحان کنید.

غذاهای اعیانی برای مهمانی های رودربایستی دار

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر

  • برنج: ۵۰۰ گرم
  • مرغ بدون استخوان: ۵۰۰ گرم
  • برگه زردآلو: ۳۰۰ گرم
  • برگه قیسی: ۵۰۰ گرم
  • خلال بادام: ۲۰۰ گرم
  • خلال پسته: ۲۰۰ گرم
  • زرشک: ۳۰۰ گرم
  • پیازمتوسط: ۲ عدد
  • زعفران سائیده شده: ۱ قاشق چای‌خوری
  • کره: به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه:

۱. ابتدا تکه‌های مرغ را بشویید و داخل سبدی بریزید تا آب اضافی آن‌ها خارج شود. سپس آن‌ها را خرد کنید. برنج را هم از چند ساعت قبل خیس کنید.

۲. قابلمه‌ای حاوی آب روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آید. سپس برنج را همراه با نمک به آن اضافه کنید و بگذارید مغز آن نیم پز شود. بعد آن را آبکشی کنید.

۳. برگه‌های زردآلو را بشویید و در کاسه مناسبی حاوی مقداری آب حدود ۲ ساعت خیس کنید. زرشک را نیز پاک کرده و پس از شستن در سبدی بریزید تا آب اضافی آن خارج شود. حالا قیسی‌ها را هم بشویید و از وسط نصف کنید. قیسی‌های نصف شده را در مقداری آب خیس کنید.

۴. در یک تابه مناسب مقداری کره بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید. سپس کمی زعفران به آن اضافه کرده و قیسی‌ها را در مخلوط کره و زعفران کمی تفت دهید. از طرف دیگر یکی از پیاز‌ها را پوست گرفته و به صورت خلالی خرد کنید. سپس در تابه دیگری مقداری کره بریزید و پیاز خرد شده را در آن سرخ کنید. در این فاصله برگه‌های زردآلو را نیز داخل سبدی بریزید و بگذارید آب اضافی آن‌ها خارج شود. پس از آن، به پیاز داغ اضافه کنید و تفت دهید. زرشک را هم به صورت جداگانه در کره یا روغن سرخ کنید.

۵. پیاز دیگر را نیز به صورت خلالی خرد کنید و در تابه دیگری حاوی کمی کره و زعفران تفت دهید. پس از آن تکه‌های مرغ را همراه با نمک اضافه کرده و سرخ کنید.

۶. در قابلمه مورد نظر مقداری روغن بریزید و ته آن را با سیب زمینی یا نان بپوشانید. سپس برنج، مخلوط برگه زردآلو، قیسی، خلال بادام و پسته و زرشک را به صورت لایه لایه آنقدر بریزید تا مواد تمام شود. بعد آن را به روش معمول دم کنید.

یه جور دیگه

هنگام کشیدن برنج مخلوط، مقداری از تکه‌های سرخ شده مرغ را در لابه لای مواد ریخته و مقداری را نیز در کنار بقیه مواد روی برنج بریزید.

رولت گوشت با طعم زرشک

یک نوع غذای متفاوت و مجلسی که می‌توانید با گوشت چرخ کرده درست کنید، این غذا بخاطر داشتن گوشت و گردو بسیار مقوی است. استفاده گردو در کنار زرشک در این غذا طعم متفاوت و دلچسبی به آن می‌دهد.

غذاهای اعیانی برای مهمانی های رودربایستی دار

مواد لازم:

  • گوشت چرخ‌کرده مخلوط: ۵۰۰ گرم
  • پیاز متوسط: ۲ عدد
  • سیر: ۲ حبه
  • فلفل سیاه درسته: ۴ تا ۵ دانه
  • نمک: ۱ قاشق چای‌خوری
  • پودرسوخاری: به مقدار لازم
  • رب گوجه‌فرنگی: ۱ قاشق سوپ‌خوری

مواد لازم برای داخل رولت:

  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • جعفری یا گشنیز خردشده: ۳ قاشق سوپ‌خوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • زرشک: ۳ قاشق سوپ‌خوری
  • گردوی خردشده: ۲ قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه:

۱. پیاز‌ها را خرد و سیر‌ها را هم رنده کنید. گوشت چرخ‌کرده را همراه پیاز‌ها و سیر‌ها را همراه با نمک و فلفل سیاه و رب گوجه داخل دستگاه غذاساز بریزیدتا با هم خوب مخلوط شود.

۲. با توجه به اینکه با این مقدار گوشت، می‌توانید دو عدد رولت درست کنید، مقدار گوشت را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. کف یک سینی مقداری آرد سوخاری بپاشید. نیمی از گوشت را برداشته و روی سینی آغشته به پودر سوخاری پهن کنید تا به صورت گرد باز شود. توجه داشته باشید لبه‌های گوشت نباید ضخیم باشد. به طور یکنواخت با فشار آوردن روی گوشت، لبه‌های آن را نازک کنید، یکی از مخلوط‌های داخل رولت را آماده کنید و سطح گوشت را با آن بپوشانید.

۳. برای آماده کردن مواد داخل رول، ابتدا تخم مرغ‌ها را آب‌پز کرده و پس از پوست کندن به صورت حلقه‌حلقه، خرد کنید. حالا جعفری یا گشنیز خرد شده را روی گوشت بریزید و سپس تخم‌مرغ‌ها را روی سبزی بچینید و با پاشیدن نمک و فلفل، آن را مزه دار کنید. در پایان، لبه‌های گوشت را از روبه‌رو به هم بچسبانید. داخل تابه‌ای مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود. سپس رولت پیچیده شده را داخل روغن بگذارید. پس از اینکه یک طرف آن کمی سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود.

۴. در روشی دیگر شما می‌توانید داخل رولت را با مخلوط گردو و زرشک پر کنید. بعد از پهن کردن گوشت روی سینی، زرشک را شسته و با گردوی خردشده مخلوط کنید. سپس آن را روی گوشت بریزید و حالا دو طرف گوشت را مانند روش قبل روی هم چسبانده و آن را سرخ کنید. بعد از سرخ شدن رولت‌ها، آن‌ها را داخل یک تابه بزرگ کنار هم قرار دهید. تابه کوچک دیگری هم آماده کنید و در آن کمی روغن بریزید. سپس یک قاشق سوپ‌خوری رب گوجه‌فرنگی را در آن تفت داده و مقداری آب هم به آن اضافه کنید. حالا سس حاصله را روی رولت‌های چیده شده در تابه بزرگ بریزید و در ظرف را بگذارید و مدت یک ساعت روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا رولت‌ها بپزند.

آش رشته ترش

ملایری‌ها یک نوع آش می‌پزند که با آش‌هایی که تا به حال خورده اید بسیارمتفاوت است و تفاوت آن به خاطر داشتن میوه‌های خشکی است که در تهیه آن استفاده می‌شود در این آش علاوه بر میوه‌های خشک سرکه و شیره انگور هم می‌ریزند که این ترکیب بی نظیر است. در مهمانی‌های رسمی تان این آش را هم اضافه کنید به درد همه مهمانان می‌خورد.

غذاهای اعیانی برای مهمانی های رودربایستی دار

مواد لازم برای ۸ نفر

  • نخود، لوبیا چیتی و عدس: ۷۵۰ گرم (معمولا مقدار عدس باید بیشتر از نخود و لوبیا باشد)
  • سبزی آش خرد شده: ۱ کیلوگرم
  • پیاز متوسط: ۳ عدد
  • روغن مایع مخصوص سرخ کردنی: به مقدار لازم
  • آلبالو خشک، قیسی، برگه زردآلو و آلو: ۲۰۰ گرم
  • رشته مخصوص آش: ۷۵۰ گرم
  • پودر نعنا خشک: ۱ قاشق سوپ‌خوری
  • شیره انگور: ۲ /۱ پیمانه
  • سرکه انگور:‌۲ پیمانه
  • آب گوشت یا آب قلم: ۱ لیوان
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه:

۱. ابتدا لوبیا و نخود را از قبل در کاسه‌ای حاوی آب بریزید و بگذارید خیس بخورند. برای پخت عدس هم خیس کردن دو ساعت پیش از پخت کافی است؛ بنابراین عدس را همان روز خیس کنید. از پیاز‌ها را هم پوست کنده و به صورت خلالی خرد کنید.

۲. در قابلمه بزرگ مخصوص پخت آش مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود. سپس دوسوم پیاز‌های خرد شده را در آن تفت دهید تا کمی طلایی شوند. پس از آن آب قلم یا گوشت را همراه با دو لیوان آب معمولی و نخود و لوبیا اضافه کنید و بگذارید بپزند. مرحله بعدی، اضافه کردن عدس به همراه کمی نمک است. حالا در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا حبوبات کاملا پخته شوند.

۳. در این فاصله کاسه‌ای حاوی آب آماده کنید و آلبالو خشک، آلو و برگه قیسی و زردآلو را در آن بریزید و بگذارید خیس بخورند. سپس سبزی خرد شده را داخل قابلمه بریزید و کمی حرارت دهید تا سبزی نیم پز شود. بعد از آن خشکبار خیسانده شده را همراه با فلفل داخل قابلمه آش بریزید و اجازه دهید همراه با سبزی کاملا بپزد.

۴. بعد از اینکه از پخت سبزی و خشکبار مطمئن شدید، نوبت اضافه کردن رشته است. رشته‌ها را نصف کرده و پس از ریختن در آش بگذارید در آش چند جوش بخورد. سپس در ظرف دیگری شیره انگور را با سرکه مخلوط کرده و در مراحل نهایی پخت، این مخلوط را هم به آش بیفزایید و بعد از حدود ده دقیقه زیر حرارت را خاموش کنید و در کاسه مورد نظر بریزید و با نعنای سرخ‌شده و کمی پیاز داغ تزیین کنید.

نکات:

  • توجه کنید در ترکیب سبزی آش باید حتما برگ چغندر وجود داشته باشد.

پسته پلو با مرغ

پسته پلو در اصل یک غذای پاییزی است، چون طعم و مزه پسته تازه در غذا چیز دیگری است، ولی حالا که تا پاییز شش ماه مانده قرار نیست تا آن موقع صبر کنید؛ این غذا، هم رسمی است هم خوشمزه.

غذاهای اعیانی برای مهمانی های رودربایستی دار

مواد لازم برای ۴ نفر

  • برنج: ۳ پیمانه
  • فیله مرغ: ۸ تکه
  • مغز پسته: ۳ پیمانه
  • شوید تازه یا خشک: ۲ پیمانه
  • پیاز متوسط:‌۲ عدد
  • سیب کوچک: ۱ عدد
  • ساقه کرفس: ۲ عدد
  • هویج کوچک: ۲ عدد
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم
  • زعفران آب‌کرده: ۲ قاشق سوپ‌خوری
  • زرشک: ۳ قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه:

۱. پسته‌ها را در آب جوش بریزید و بگذارید چند ساعت خیس بخورد در این مدت چند دفعه آب آن را عوض کنید. برنج را پاک کرده با آب ولرم به آرامی بشویید. سعی کنید برنج در موقع شستن خرد نشود. بعد آن را با سنگ نمک در کاسه‌ای ریخته، روی آن مقداری آب بریزید و به مدت پنج- شش ساعت بگذارید خیس بخورد. پوست پسته‌ها بعد از خیس خوردن به راحتی جدا می‌شود. پوست‌ها را بکنید را هم پوست کنده و از پوست دوم جدا کنید تا دو لپه سبز رنگ پسته دیده شود.

۲. شوید‌ها را بعد از پاک کرده وخوب خرد کنید و کناری بگذارید. پیاز‌ها را هم ریز خرد کنید. فیله‌های مرغ را در مقداری روغن بریزید و در اواسط پخت، پیاز خرد کرده را هم افزوده و پس از کمی تفت دادن مقدار آب بریزید و بگذارید تا تکه‌های مرغ بپزند. البته برای مزه‌دار کردن مرغ‌ها کمی زعفران آب کرده و نمک و فلفل هم اضافه کنید.

۳. برنج را به روش معمول در قابلمه آب جوش ریخته و بگذارید سبک شود. بعد از آبکش کردن برنج ته قابلمه را ته دیگ مناسب و دلخواه (برگ کاهو، نان یا سیب زمینی) بچینید. برنج آبکش شده را روی ته دیگ ریخته و لایه لایه شوید و مغزپسته‌های بدون پوست را به آن اضافه کنید. مقداری روغن روی برنج ریخته و آن را به مدت ۴۵ دقیقه دم کنید. بعد از پخت، برنج را در دیس کشیده و با مرغ تزئین کنید. مقداری برنج را با زعفران خوش عطر و بو کرده و با آن روی غذایتان را تزئین کنید. کمی زرشک را هم در روغن یا کره تفت دهید و با آن اطراف برنج را زیباتر کنید.

نکات:

  • اگر می‌خواهید تکه‌های مرغ خوش طعم شده و بوی زهم آن گرفته شود سیب درختی را درشت خرد کرده، کنار مرغ‌ها بگذارید تا بپزد. پخت سیب در کنار مرغ باعث لطیف‌تر شدن گوشت آن شده و بو و عطر خوبی هم به مرغ می‌دهد. البته ازکرفس و هویج هم می‌توانید برای این کار استفاده کنید

قیمه ترکی یا «پیچاق‌قیمه»

یکی از غذا‌های معروف و رسمی اردبیل خورش قیمه ترکی یا به زبان خودشان پیچاق قیمه است. این غذا به خاطر داشتن خلال بادام بافت و ظاهر زیبایی دارد و برای مهمانی‌های مجلسی جذاب است. به خصوص اگر تخم مرغ‌های روی آن را با قالب مخصوص فرم دار آماده کنید و روی خورش بریزید.

غذاهای اعیانی برای مهمانی های رودربایستی دار

مواد لازم برای ۶ نفر

  • گوشت قیمه‌ای: ۵۰۰ گرم
  • خلال بادام: ۱۵۰ گرم
  • پیاز بزرگ: ۲ عدد
  • نمک، فلفل، دارچین و زردچوبه: به مقدار لازم
  • زعفران ساییده شده: ۲ /۱ قاشق چای‌خوری سرپر
  • آبغوره: ۲ قاشق سوپ‌خوری
  • رب گوجه‌فرنگی: ۱ قاشق سوپ‌خوری
  • تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • روغن: به مقدار لازم

طرز تهیه:

۱. ابتدا گوشت را به صورت قیمه‌ای خرد کنید، بشوییدودر سبدی بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود. یکی از پیاز‌ها را پوست کنده و به صورت خلالی خرد کنید. در یک قابلمه، مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. پیاز خرد شده را اضافه کنید و آن‌قدر حرارت دهید تا طلایی شود. دارچین و زردچوبه را به آن بیفزایید و کمی تفت دهید.

۲. گوشت‌ها را هم به مواد داخل قابلمه اضافه کنید تا با پیاز کمی تفت داده شود. زعفران را در مقداری آب جوش حل کنید و همراه یک لیوان آب جوش در قابلمه بریزید. شعله اجاق‌گاز را کم کرده و تا زمان پخت کامل تکه‌های گوشت، صبر کنید.

۳. حالا پیاز دوم را هم خلالی خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و پیاز‌ها را در آن تفت دهید. خلال‌های بادام را هم همراه با رب گوجه‌فرنگی در آن تفت دهید.

۴. بعد از اینکه گوشت کاملا پخت، مخلوط خلال بادام، پیاز داغ و رب را به گوشت اضافه کرده و با نمک و آبغوره مزه‌دار کنیدو بگذارید خورش روی حرارت ملایم جا بیفتد.

۵. از این مرحله به بعد ۲ روش وجود دارد:

  • روش اول این است که تخم‌مرغ‌ها را دانه‌دانه روی خورش بشکنید و کمی هم بزنید، در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا تخم‌مرغ‌ها داخل خورش بپزند، سپس خورش را در ظرف مورد نظر بریزید و سروکنید.
  • در روش دوم می‌توانید تخم‌مرغ‌ها را در تابه دیگری به صورت نیمرو درست کنید و پس از کشیدن خورش در ظرف مورد نظر، تخم‌مرغ‌ها را به صورت درسته روی آن قرار دهید. این روش ظاهر رسمی‌تری دارد.

یه جور دیگه

یک نوع متداول طعم‌دار کردن این خورش استفاده از لیموعمانی است؛ به این ترتیب که پس از پخت گوشت و اضافه کردن مخلوط خلال بادام، پیاز داغ و رب، تعدادی لیموعمانی را بشویید و پس از اینکه با چنگال داخل هر کدام را سوراخ کردید، آن‌ها را داخل خورش بریزید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • marii

    یکی از یکی مزخرف تر

    پاسخ ها

    • بدون نام

      رولت گوشت و آجیل پلو بده؟!!!!!چقدر حسود داریم!!!

  • بدون نام

    من همه رو با دسپخت مامانم می خوام .پختن از اون حوردن ازمن.یکی از دیگری خوشمزه تر به نظر میرسه.بعد خوردنم گوشیا خاموش ی خواب خوب حال میده خدایی.

    پاسخ ها

    • بدون نام

      خدا انشالله مادرت رو برات حفظ کنه ... قدرشا بدون ... من که دیدنش توی خواب شده برام حسرت

  • علي علي اوغلو

    قابل توجه ستون اشپزي سايت برترينها اش رشته اردبيل نيز ترش مزه است براي تهيه ان ازميوه هاي خشك مانند برگه هلو برگه قيصي ذغال اخته و گاهي هم البالوخشگه زرشك سياه دران استفاده ميشود غذاي اشتها اور ومقوي پرويتامين است بنظر بنده همشهري هاي عزيز بايد نام ديگري براي اين اش انتخاب ميكردند چون رشته كمترين عضو اين مجموعه غذائي است اما اش رشته تهران يك چيز ديگري است

    پاسخ ها

    • بدون نام

      بی مزه ی

  • بدون نام

    عالی بودند.

    پاسخ ها

    • بدون نام

      غیر رولت گوشت مابقی همون غذا های معمولی اند که اجیل بهشون اضافه شده اون اش رشته ترش هم قیافه اش افتضاحه

  • بدون نام

    چقدر بعضیا وقتی حرف می زنن در آدم حس بدی از خودشون به جا میگذارن. دوست نداری نپز کامنت اولی.

    پاسخ ها

    • بدون نام

      حق با شماست.بعضی ها فقط می خوان یه چیزی گفته باشند

  • ليلا

    آخه كي روش مي شه تو مهموني رودربايستي دار و به قول شما اعيوني اين غذاهاي عجيب را بزاره حالا آجيل پلو و پسته پلو يه چيزي ولي بقيه اش واقعا مزخرف بود

    پاسخ ها

    • بدون نام

      .آدمای با سلیقه، آدمای خاص،آدمای با حال،
      ولی آدمای خیلی معمولی با روحیه یکنواخت و کسل کننده روشون نخواهد شد

    • بدون نام

      ادمایی که مثل امثال شما فقط چند نمونه غذای تکراری درست نمیکنن ازین غذاها استقبال میکنن

    • بدون نام

      بگو رولت گوشت نخوردم چرا پیف پیف میکنی

  • بدون نام

    کاش تصاویررولت بیشتر بود منظور از مراحل تهیه ی غذاست

  • بدون نام

    پسته پلو:)))))))))))))))))))

    پاسخ ها

    • بدون نام

      خیلی اعیونیه

  • بدون نام

    من همشون رو دوست دارم

  • بدون نام

    علیه

    پاسخ ها

    • بدون نام

      خجالت بکشید تو این گرونی بااین غذاهاتون

    • بدون نام

      خیلی هم عالیه

  • بدون نام

    برو بابا اینا چیه

  • بدون نام

    سلام اینا دیگه چیه چرت و پرت برنجش دیگه گیر نمیاد چه برسه به پسته و آجیل ش

    پاسخ ها

    • بدون نام

      تو نیا تو بخش اشپزی وقتی نداری

  • مهسا

    من خودم وتمام اقوامم درایران زندگی میکنند ما تاحالا اسم غذای آجیل پلو را نشنیدیم

    پاسخ ها

    • بدون نام

      چون تو نشنیدی یعنی وجود نداره؟!!!منطق درحد فندوق

    • بدون نام

      من هم شنیده ام و هم خورده ام، عالی است.

  • مهسا

    مسخره

    پاسخ ها

    • بدون نام

      اسم بابات اصغره

  • نوشین

    خوشم نیومد چرته مسخره هس تا حالا غذایی به نام آجیل پلورو نشنیدم

    پاسخ ها

    • بدون نام

      چون تو نشنیدی مسخرس؟؟؟؟منم تاحالا اسم نوشین نشنیدم هاهاها چه اسم مسخره ای اسم نوشابه

    • بدون نام

      آبگوشت آجیل هم داریم

    • بدون نام

      اتفاقا من خوردم مادرم درست میکرد خیلی هم خوشمزه ست

  • Negin.®

    بسیار عالی.وقتی از آشپزی سر در نمیارین سکوت کنین لطفا

    پاسخ ها

    • بدون نام

      بسیار عالی من خودم رولت رو همیشه درست میکنم خیلی خوشمزه ست و همه دوست دارن

  • بدون نام

    هیچی دیگه باید برم برا یه وعده آجیل پلو برم وام بگیرم

  • بدون نام

    پول آجیلش و دارید

  • ضحی

    به نظرم همشون خوشمزه باید باشه....بخصوص اش ترش+قیمه پیچاق اذربایجان

  • باران

    این نهایت بی تجربگی و خامی یک نفر رو میرسونه که به یه غذا بگه چرت . به هر حال هر غذایی برگرفته از یک فرهنگه و آداب خاصه . چطور چیزی رو که امتحان نکردید رو چرت میدونید؟بهتر اینه که نظر میذارید بگید تا حالا تجربه اش نکردید نه اینکه این قدر خشن نظر بذارید و کلا یه غذا رو ببرید زیر سوال . ممنون از سایت برترینها که اینقدر غذاهای متنوع و چالش برانگیز رو میذارید .

  • سارا

    بابا آجیل پلو یه چیزی شبیه مرصع پلو هس دیگه
    چرا اینقد داد بیداد راه میندازی
    دوس نداری نونو ماس بخور

    پاسخ ها

    • بدون نام

      درسته

  • بهار

    فقط خورشت خلال کرمانشاه

    پاسخ ها

    • سیمین

      عاشقشم اینقدر خوشمزه درست میکنم همه دوست دارن هم میخورن هم میبرن باخودشون

  • بدون نام

    دوستان آجیل پلو منظورش همون مرصع پلو هستش.

    پاسخ ها

    • بدون نام

      خیر مرصع پلو با زرشک و خلال پرتقال هستش هیچ شباهتی به اجیل نداره

    • بدون نام

      به نظر من هم همونه. شیرین پلو هم خوبه

  • بدون نام

    برا مهمون رودربایستی دار شما اینارو میپزید؟؟ آش؟؟؟؟؟ دوربین مخفیه یا چی؟

    پاسخ ها

    • بدون نام

      یکی از غذاها باشه خوبه نه غذای اصلی

  • بدون نام

    سلام به تمام کسانی که نظر دادن ولی دوستان اگر کمی با هم مهربان ودوستانه همفکری کنید به هیجای دنیا بر نمی خوره دوستون دارم فراوان

  • pari

    واقعا هر کسی این غذاها رو دوس نداره بنظرم مناسب نیستن

  • سیمین

    من دوست داشتم غذاهای بیشتری رواینجا باهاش اشنابشم تنوع غذاهای مجلسی اینجا خیلی کم بود
    عاشق تنوع غذایی هستم سعی میکنم عذاهام تکراری نباشن

  • بدون نام

    فقط نظراشونوگفتن ولی شمادرجواب کامنت هاخیلی بی ادبانه جواب دادیدقبل ازهنرآشپزی بهتره یه کم ادب وفرهنگتون تمرین کنید

  • بدون نام

    .

  • سهیل

    فقط قیمه نثار قزوینی

  • بدون نام

    هر غذایی که انسان گرسنه را سیر کنه خوشمزه هست ای کاش سر سفره ی اونایی که محتاج نان خالی هستند و شرمنده خانواده هم از این غذا هایی که بهش مزخرف میگن بود**

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج