۲۰۴۱۲
۵۰۰۸
۵۰۰۸
پ

كيك پاي پياز لنكستر

به نظر من يك تكه از اين غذا، شاهكار هنر آشپزي است.تاريخچه اين غذا به انگليس برمي‌گردد. من به شما قول مي‌دهم كه هركس از اين غذا امتحان كند مجددا يك بشقاب ديگر نيز خواهد كشيد..

كيك پاي پياز لنكستر

كيك پاي پياز لنكستر

برترین ها:

مواد لازم :
  • پياز متوسط: ۳عدد
  • هويج: ۲عدد
  • كرفس: ۲ شاخه
  • رزماري: ۲ شاخه
  • برگ‌بو: ۲عدد
  • گوشت چرخ‌كرده: ۵۰۰ گرم
  • خردل انگليسي: يك قاشق چاي‌خوري
  • آرد: ۲ قاشق چاي‌خوري+ مقداري براي پاشيدن
  • عصاره گوشت بره: يك عدد
  • خمير هزارلا: ۵۰۰ گرم
  • تخم‌مرغ: يك عدد بزرگ
  • شير: نصف ليوان
  • ادويه: روغن زيتون، فلفل و نمك

برای شروع

پيازها را شسته و همراه با هويج و كرفس گرد گرد ببريد. اصلا نگران روش بريدن يا نامنظم بودن آن نباشيد، فقط برش بزنيد تا زماني كه خوب خرد شود. رزماري‌ها را از شاخه جدا كرده و با چاقو برش بزنيد. بعد برگ بو را به آن اضافه كنيد.

براي پخت

يك تابه بزرگ را روي حرارت گاز قرار دهيد و روغن زيتون درون آن بريزيد و بعد سبزي‌هاي خرد شده را داخل تابه بريزيد و نمك و فلفل بزنيد و گوشت چرخ كرده را بعد از اين‌كه پيازها كاملا طلايي شد اضافه كرده و به آن خردل انگليسي، كمي آرد و عصاره گوشت بره اضافه كرده و بعد يك ليوان آب‌جوش بريزيد تا عصاره در آب حل شود. بعد در آن را گذاشته و بگذاريد تا بپزد. هنگامي كه كاملا از پخت سبزي‌ها مطمئن شديد سراغ خميرنان شيريني برويد. در يك كاسه نسوز روغن زيتون را با قلم‌مو بماليد. خمير نان شيريني را از يخچال درآورده دقيقا 10 دقيقه قبل از رول كردن آن فر را مجددا داغ كرده و در درجه حرارت 180درجه سانتي‌گراد يا 350 درجه فارنهايت قرار دهيد. روي يك تخته چوبي آرد بپاشيد و خمير را با وردنه پهن كنيد و در كاسه بيندازيد و با دست به شكل كاسه دربياوريد. درون كاسه را با مواد آماده شده پر كرده و بعد با خمير براي آن در درست كرده و لبه‌هاي خمير را با چنگال شيار دهيد. دقت كنيد تا به اندازه كافي روي كاسه را بپوشاند. با يك چاقو قسمت‌هاي اضافي خمير را ببريد؛ با يك قلم‌مو زرده تخم‌مرغ را روي قسمت دروني خمير بماليد و بعد ميزان كمي شير روي آن بريزيد و در قسمت پاييني فر به مدت 40 دقيقه تا زماني كه كاملا طلايي و ترد شود قرار دهيد.

براي سرو

غذا را در وسط سفره قرار دهيد تا مهمان‌ها راحت بتوانند غذا را سرو كنند. اين غذا با بروكلي پخته شده عالي مي‌شود.

پیشنهاد جیمی

به نظر من يك تكه از اين غذا، شاهكار هنر آشپزي است.تاريخچه اين غذا به انگليس برمي‌گردد. من به شما قول مي‌دهم كه هركس از اين غذا امتحان كند مجددا يك بشقاب ديگر نيز خواهد كشيد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج