رولت گوشت پا پريكا
فر را داغ كنيد تا آماده شود. پيازها را پوست كنده و در آخر خرد كنيد. اصلا نگران اين نباشيد كه خيلي منظم آنها را خرد كنيد، پيازها را داخل تابه حاوي روغن زيتون كه با حرارت ملايم گاز داغ شده است
برترین ها:
مواد لازم :
- پياز متوسط: ۲عدد
- سبزيهاي خشك: ۲ قاشق غذاخوري
- خردل: ۲ قاشق سرپر چايخوري
- گوشت چرخكرده: ۵۰۰ گرم
- تخممرغ بزرگ:يك عدد
- سير: ۲حبه
- فلفل قرمز چيلي: يكدوم از يك عدد
- پاپريكا: يك قاشق چايخوري
- نخود: ۴۰۰ گرم (ترجيحا كنسرو نخود)
- گوجهفرنگي خرد شده: ۴۰۰×۲ گرم
- سركه بالزاميك: ۲ قاشق غذاخوري
- رزماري: ۲ شاخه
- عصاره گوشت بره: يك عدد
- ليمو: يك عدد
- ادويهها:
- نمك، فلفل سياه و روغن زيتون
- زيره سبز: يك قاشق چايخوري
برای شروع
فر را داغ كنيد تا آماده شود. پيازها را پوست كنده و در آخر خرد كنيد. اصلا نگران اين نباشيد كه خيلي منظم آنها را خرد كنيد، پيازها را داخل تابه حاوي روغن زيتون كه با حرارت ملايم گاز داغ شده است بريزيد و ميزان كمي نمك و فلفل روي پيازها بپاشيد و به آن سبزيهاي خشك را همراه با پودر خردل اضافه كنيد. گوشت چرخكرده را روي تخته گوشت گذاشته و آن را ادويهدار كنيد. نيمي از ادويههايي را كه به پياز زدهايد را به گوشت اضافه كنيد، پيازهاي ريز را براي گوشت نگه داريد و با دستهاي تميز آن را ورز دهيد و به صورت رول دربياوريد و درون يك كيسه بپيچيد و درون يخچال قرار دهيد تا خودش را بگيرد. بعد از 5 دقيقه آن را از يخچال دربياوريد و مجددا ورز دهيد. زرده تخممرغ را جدا كرده و با يك چنگال هم بزنيد به صورت آرام روي گوشت بريزيد و سير را روي كل گوشت رنده كرده و مجدد رول كنيد و درون يخچال بگذاريد. سعي كنيد يك پلاستيك را باز كرده و گوشت را در آن بپيچيد و به مدت 30 دقيقه درون يخچال بگذاريد.
سراغ پيازها برويد و فلفل چيليهاي خرد شده را همراه با پودر پاپريكا اضافه كنيد و هم بزنيد. بعد نخود پخته شده را اضافه كرده و تفت دهيد. وقت آن رسيده كه گوجهفرنگي يا رب گوجهفرنگي را اضافه كنيد تا رنگ خوراك عوض شود. سركه بالزاميك را همراه با زيره سبز روي خوراك بريزيد و همچنين به ميزان يك ليوان متوسط آبجوش روي خوراك ريخته و عصاره گوشت بره را در آن حل كنيد، برگهاي رزماري را از شاخه جدا كرده و درون قابلمه بريزيد بعد در قابلمه را گذاشته تا با بخار آب پخت آن كامل شود.
پختن رول گوشت
فر را گرم كرده و در سيني فر ميزاني روغن ريخته و گوشت را از يخچال درآورده و درون سيني بگذاريد و مجددا روغن زيتون را با قلممو روي رول گوشت بماليد. فر را در درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتيگراد يا ۴۰۰ درجه فارنهايت قرار دهيد و براي نيم ساعت بگذاريد تا پخته شود بعد از نيم ساعت رول را از فر درآورده و به طرف ديگر بچرخانيد تا كل رول پخته و يك دست شود. بعد از زمان مشخص شده آن را از فر دربياوريد و داخل خوراك قرار دهيد و از آب خوراك روي رول بريزيد. ميتوانيد رول را به صورت جدا در كنار خوراك سرو كنيد. رول را با يك چاقو به اندازه ۲ سانتيمتر، ۲سانتيمتر برش زده و به صورتي زيبا در يك ظرف يا سيني مستطيل شكل بچينيد.
براي سرو
رول را در سيني مستطيل شكل چيده و مقداري از سس خوراك را روي آن بريزيد تا با خوراك همخواني داشته باشد. قبل از سرو آن را درون مايكروفر گذاشته و بگذاريد تا سس بجوشد و بخار از آن بلند شود. توجه داشته باشيد خوراك را داغ سرو كنيد.
در كنار اين غذا، سالاد كاهو با آبليمو سازگاري مناسبي دارد و براي بهتر شدن طعم آن كمي روغن زيتون، نمك و فلفل چيلي روي آن بريزيد.
پیشنهاد جیمی
رول گوشت با سس گوجه اشتها را باز ميكند بهخصوص براي كساني كه عاشق گوشت هستند، قطعا پخت اين غذا دلنشين است. من به شما قول ميدهم كساني كه همبرگر دوست دارند از غذا نيز خوششان ميآيد.
ارسال نظر