سوپ مدرن؛ سوپ آرتیشو و تره
ابتدا مرغ را ریز خرد كرده و با پیاز كه آن را به چند قسمت تقسیم كردهایم داخل قابلمه با كمی روغن زیتون تفت میدهیم. به مرغ نمك و كمی زعفران اضافه میكنیم و همراه آب و برنج داخل قابلمه ریخته و اجازه میدهیم تا كاملا بپزند.
مجله زندگی ایده آل:
مواد لازم:
- خامه صبحانه: 100 گرم
- سینه مرغ: 200 گرم
- پیاز: یك عدد
- تره: یك دسته كوچك
- نمك: به میزان دلخواه
- شیر: یك لیوان
- آب: سه لیوان
- برنج: 150 گرم
- كنسرو آرتیشو: یك قوطی
- روغن زیتون: مقداری
- زعفران: مقداری
- لیموترش تازه: یک عدد
روش تهیه:
۲. وقتی تمام مواد با هم مخلوط شدند و پختند آنها را میكس میكنیم و تره ریز شده و شیر را به آن اضافه میکنیم و ۱۵دقیقه با حرارت ملایم میجوشانیم. در نهایت خامه را به سوپ اضافه میكنیم و وقتی كه گرم شد سوپ را از روی حرارت برداشته و سرو میكنیم. این سوپ با آب لیموترش تازه سرو میشود.
ارسال نظر