با کدو نه! با پوست کدو بورانی درست کنید
مفهوم بازیافت را که می دانید. همان مبحثی که از دورریختی ها وسیله با کاربرد دیگری درست می کنند . این هم یک غذای بازیافتی است. یک پیشنهاد ویژه برایتان داریم کدو ها را خوب بشویید و پوست آن ها را بعد از کندن به یک غذای دیگر خوشمزه ای برای شام تبدیل کنید.
مواد لازم برای ۱ نفر
- 10 الي 15 عدد پوست كدوي سبز
- 1 عدد پياز بزرگ
- 5 حبه سير
- 10 ق س سرپر ماست
- 1 ق س سرپر ربگوجه فرنگي
- روغن مقداري براي سرخ كردن
- 3 /1 ق چ زرد چوبه
- نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهیه:
۲. ابتدا پيازهاي خلاليشده را در آن تفت دهيد سپس پوست ريزشده كدو را همراه زردچوبه به پياز داغ اضافه كرده و به مدت يك ربع در روغن سرخ كنيد. پس از آن، نصف فنجان آب به مخلوط افزوده و در ظرف را بگذاريد تا پوست كدو خوب بپزد. البته در اين ميان ۵ حبه سير را نيز پوست كنده و سپس با رنده ريز در غذا رنده كنيد.
۳. بعد از ۱۰ دقيقه، ربگوجه فرنگي را به مواد اضافه كنيد و در ظرف را بگذاريد و ۱۰ دقيقه ديگر صبر كنيد تا غذا پخته شده ، به روغن بيفتد.
۴. پس از طي اين مدت، ۱۰ قاشق سوپخوري ماست را به اين مخلوط اضافه كنيد. با اضافه كردن ماست، غذا شل شده و شبيه به یک سوپ نارنجي رنگ ميشود؛ به خصوص اگر ماست شل باشد و غلظت كافي نداشته باشد ولي نگران نباشيد؛ ابتدا نمك و فلفل مورد نياز را به غذا بيفزاييد سپس آن را به مدت ۱۰ دقيقه روي حرارت مرتب هم بزنيد زيرا وجود ماست باعث ميشود كه غذا زود بسوزد. اين كار را آن قدر تكرار كنيد تا غذا غلظت بيشتري پيدا كرده و آماده شود.
نكته: به جاي پوست كدو از لوبيا سبز هم ميتوانيد با همين روش استفاده كرد. در انتها روي آن را با گوشت چرخ كرده تزیين كنيد.
ارسال نظر