برای کسانی که غذاهای ساده اما تند و تیز دوست دارند!
خوراك لوبيا چشم بلبلي هندي
رایج ترین غذای سنتی که با لوبیا چشم بلبلی می پزند همان لوبیا پلوی شیرازی است ولی هندی ها این لوبیا را در غذاهایشان زیاد استفاده می کنند. یکی از این نمونه ها همین خوراک خوشمزه لوبیا چشم بلبلی است.
مواد لازم برای ۴ نفر
- 4 ق س روغن مايع مخصوص سرخكردني
- 2 عدد پياز متوسط (پوستكنده و ريز خرد شود)
- 225 گرم سيبزميني (پوست كنده و نگيني خرد شود)
- 450 گرم هويج (پوست كنده و نگيني خرد شود)
- 2 ساقه كرفس (خرد شود)
- 2 عدد كدو (پوست كنده و درشت خرد شود)
- 1 عدد فلفل دلمهاي ( ريز خرد شود)
- 2 حبه سير (رنده شود)
- 2 ق چ پودر تخم گشنيز
- 2 /1 ق چ فلفل قرمز
- 2 /1 ق چ پودر كاري
- 5 پيمانه آب مرغ
- 400 گرم لوبيا چشمبلبلي
- گشنيز تازه خردشده براي تزئين
- نمك به مقدار لازم
طرز تهیه:
۲. قابلمهاي را آماده كنيد و آب مرغ را به همراه كمي نمك داخل آن بريزيد و سبزيجات تفتداده شده را به آن اضافه كنيد. شعله اجاق را زياد كنيد تا آب مرغ جوش آيد، سپس شعله را كم كرده و در قابلمه را بگذاريد و به مدت ۲۵ دقيقه صبر كنيد تا مواد كمي پخته شوند. هرازگاهي آن را هم بزنيد.
۳. پس از طي اين مدت، لوبيا چشم بلبلی پختهشده و كدو و فلفل دلمهاي خردشده را به اين مخلوط اضافه كنيد و در قابلمه را بگذاريد و دوباره به مدت ۱۵ دقيقه ديگر يا تا زماني كه همه سبزيجات كاملا بپزند روي شعله اجاق گاز قرار دهيد.
۴. يك و يك چهارم پيمانه از مواد سوپ را داخل دستگاه غذاساز يا خردكن بريزيد تا بهصورت مايهاي خميريشكل درآيد. سپس اين مايه خميري را به بقيه مواد سوپ برگردانيد و دوباره حرارت دهيد تا از هم باز شده و در سوپ پخش شود. به اين ترتيب، سوپ جاافتاده و غليظتر ميشود. در پايان سوپ را در ظرف موردنظر بريزيد و سطح آن را با كمي گشنيز خردشده تزیين كنيد.
ارسال نظر