چند دستور پخت سوسيس خانگی
طرز تهیه سوسیس و کالباس در منزل با روشی ساده و آسان با دستورالعمل مرحله به مرحله آموزش داده شده است. در تهیه سوسیس، حرف اول را تهیه ادویه های مخصوص می زند، به این خاطر که عطر و طعمی خوشایند را به گوشت می بخشند.
برترین ها: طرز تهیه سوسیس و کالباس در منزل با روشی ساده و آسان با دستورالعمل مرحله به مرحله آموزش داده شده است. در تهیه سوسیس، حرف اول را تهیه ادویههای مخصوص میزند، به این خاطر که عطر و طعمی خوشایند را به گوشت میبخشند.
سوسیسهای موجود در بازار از نظر بهداشتی و مواد اولیه به کار رفته در آن ها، ناسالم میباشند. طوری که در تصور انسان نمیگنجد این فراورده گوشتی چطور تهیه و به دست مصرف کننده میرسد. خیلی از افراد علاقه زیادی به خوردن سوسیس و کالباس دارند، به همین منظور بر آن شدیم طرز تهیه سوسیس کاملا سالم را در منزل به شما آموزش دهیم و یک توصیه برای حفظ سلامتی خود: سوسیس را حتما در منزل تهیه کرده و آن را مصرف نمایید.
سوسیس تندوری
مواد لازم
- سینه مرغ: ۵۰۰ گرم
- نان تست: ۳ ورق
- خامه: ۵۰ گرم
- سیر: یک حبه، رنده شده
- سفیده تخممرغ: دو عدد
- ادویه تندوری: یکونیم قاشق غذاخوری
- شیر: سه قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- روغن: ۲ قاشق غذاخوری
- وکیوم سوسیس: سایز ۵/۱ متر در ۵ سانتیمتر
- قیف یکبار مصرف: ۲ عدد
طرز تهیه
۱. ابتدا دور نان تست را درمی آوریم وسط نان را با شیر مخلوط کرده تا له شود.
۲. نان له شده را با گوشت چرخ کرده مرغ مخلوط کرده قدری به آن نمک و فلفل میزنیم.
۳. سپس بقیه مواد شامل خامه، سیر رنده شده، سفیده تخممرغ، ادویه تندوری و روغن را به آن اضافه میکنیم.
۴. مواد را خوب هم زده در قیف یک بار مصرف ریخته سر قیف را بریده داخل وکیوم کرده با چسب نواری اتصال این دو را محکم میکنیم بعد قیف را فشار داده تا مواد داخل وکیوم شود. دو طرف وکیوم را گره زده ۱۰ سانت ۱۰ سانت جدا کرده با نخ محکم گره میزنیم. اندازه سوسیس میتواند به دلخواه خودتان باشد.
۵. سوسیسهای آماده شده را ۲۰ دقیقه در آب جوش میجوشانیم سپس درآورده، وکیوم را جدا کرده، سوسیسهای نیمپز را داخل روغن سرخ میکنیم.
فوت کوزهگری: میتوانید بهجای خامه از پنیر خامهای استفاده کنید.
روش تهیه ادویه تندوری: گلرنگ ۲ قاشق غذاخوری، زردچوبه، پودرهل، فلفل سیاه و قرمز، پودر تخم گشنیز، زیره، پودر جوز هندی، از هر کدام یک قاشق چایخوری مخلوط و آسیاب شود.
سوسیس ماهی
مواد لازم
- فیله ماهی: ۳۰۰ گرم، چرخ شده
- شوید تازه: ۳ قاشق غذاخوری، خرد شده
- شیرخشک: ۲ قاشق غذاخوری
- تخممرغ: یک عدد
- سس خردل: ۲ قاشق غذاخوری
- آرد سوخاری: ۳ قاشق غذاخوری
- آبلیموی تازه: یک قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- وکیوم سوسیس: یک متر در ۵ سانتیمتر
- قیف یکبار مصرف: یک عدد
طرز تهیه
۱. تمام مواد را خوب مخلوط کرده و هم میزنیم.
۲. از مواد تهیه شده در قیف یکبارمصرف ریخته، سر قیف را بریده داخل وکیوم کرده و با چسب نواری اتصال این دو را محکم میکنیم.
۳. قیف را فشار داده تا مواد داخل وکیوم شود، سر و ته وکیوم را گره زده ۱۰ سانت ۱۰ سانت جدا کرده با نخ محکم گره میزنیم. اندازه سوسیس به دلخواه خودتان باشد.
۴. سوسیسها را به مدت ۱۵ دقیقه در آب در حال جوش قرار داده سپس درآورده، وکیوم را جدا کرده، سوسیسهای نیمپز را داخل روغن سرخ میکنیم.
فوت کوزهگری: بهجای آبلیمو میتوان از یک قاشق سرکه استفاده کرد و میتوان دو قاشق غذاخوری پیازچه ریز شده هم استفاده کرد.
سوسیس مرغ
مواد لازم
- گوشت چرخ کرده مرغ (فیله): ۴۰۰ گرم
- تخممرغ: یک عدد
- آب سرد: ۵ قاشق غذاخوری
- روغن: ۳ قاشق غذاخوری
- پودر تخم گشنیز: یک قاشق چایخوری
- نمک: یکدوم قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه: یکدوم قاشق چایخوری
- پودر شنبلیله خشک: یکهشتم قاشق چایخوری
- پودر سیر: یکچهارم قاشق چایخوری
- شیرخشک: ۳ قاشق غذاخوری
- پودر نشاسته: ۴ قاشق غذاخوری
- پودر زنجبیل: یکچهارم قاشق چایخوری
- وکیوم سوسیس: ۵/۱ متر در ۵ سانتیمتر
- قیف یکبارمصرف: یک عدد
طرز تهیه
۱. ابتدا همه مواد بالا را در کاسه ریخته خوب مخلوط کرده و ورز میدهیم.
۲. از مواد در قیف یکبارمصرف ریخته، سر قیف را بریده و داخل وکیوم کرده و با چسب نواری اتصال این دو را محکم میکنیم.
۳. قیف را فشار داده تا مواد داخل وکیوم شود. سر و ته وکیوم را گره زده ۱۰ سانت ۱۰ سانت جدا کرده با نخ محکم گره میزنیم. اندازه سوسیس میتواند به دلخواه خودتان باشد.
۴. سوسیسها را به مدت ۲۰ دقیقه در آب در حال جوش قرار داده سپس درآورده وکیوم را جدا کرده و سوسیسهای نیمپز را داخل روغن سرخ میکنیم.
فوت کوزهگری: میتوانیم ۳ قاشق غذاخوری پنیر پیتزا و ۲ قاشق غذاخوری فلفل دلمهای ریز شده به آن اضافه کنیم.
سوسیس، سیر و فلفل
مواد لازم
- گوشت چرخ کرده چرب: ۵۰۰ گرم
- سیر: ۳ حبه، رنده شده
- فلفل سیاه: یک قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز: یک قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- پیازچه ریز شده: به مقدار دلخواه
- سرکه: ۲ قاشق غذاخوری
- پودر نشاسته: ۲ قاشق غذاخوری
- شیرخشک: ۲ قاشق غذاخوری
- پودرپیاز: ۲ قاشق غذاخوری
- بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
- تخممرغ: یک عدد
- وکیوم سوسیس: ۵/۱ متر در ۵ سانتیمتر
- قیف یکبار مصرف: یک عدد
طرز تهیه
۱. همه مواد بالا را در ظرفی ریخته و خوب مخلوط کرده و ورز میدهیم.
۲. مواد در قیف یکبارمصرف ریخته، سر قیف را بریده و داخل وکیوم کرده و با چسب نواری اتصال این دو را محکم میکنیم.
۳. قیف را فشار داده تا مواد داخل وکیوم شود، سر و ته وکیوم را گره زده ۱۰ سانت ۱۰ سانت جدا کرده با نخ محکم گره میزنیم. اندازه سوسیس میتواند به دلخواه خودتان
باشد.
۴. سوسیسها را به مدت ۲۵ دقیقه در آب در حال جوش قرار داده سپس درآورده، وکیوم را جدا کرده، سوسیسهای نیمپز را داخل روغن سرخ میکنیم.
فوت کوزهگری: میتوانیم بهجای سرکه از یک قاشق غذاخوری پودر پاپ ریکا استفاده کرد که بسیار خوشمزه میشود.
سوسیس سویا
مواد لازم
- سویا خشک: ۱۰۰ گرم
- تخممرغ: یک عدد بهاضافه یک عدد زرده
- پودر تخم گشنیز: یکدوم قاشق غذاخوری
- پودر جوز هندی: یکهشتم قاشق چایخوری
- فلفل سیاه: یک قاشق چایخوری
- جعفری تازه: ۳ قاشق غذاخوری، ریز شده
- زردچوبه: یکدوم قاشق چایخوری
- پودر سیر: یکچهارم قاشق چایخوری
- پودر نان: ۲ قاشق غذاخوری
- وکیوم سوسیس: یک متر در ۵ سانتیمتر
- قیف یکبارمصرف: یک عدد
طرز تهیه
۱.ابتدا سویا را با آب ولرم و کمی نمک به مدت ۲۰ دقیقه خیس میکنیم. با آب سرد آبکشی کرده و خوب فشار میدهیم سپس آن را چرخ میکنیم.
۲. تمام مواد بالا را با سویا ترکیب کرده خوب مخلوط میکنیم. از مواد در قیف یکبارمصرف ریخته، سر قیف را بریده و داخل وکیوم کرده و با چسب نواری اتصال این دو را محکم میکنیم.
۳. قیف را فشار داده تا مواد داخل وکیوم شود، سر و ته وکیوم را گره زده ۱۰ سانت ۱۰ سانت جدا کرده با نخ محکم گره میزنیم. اندازه سوسیس میتواند به دلخواه خودتان باشد.
۴. سوسیسها را به مدت ۱۵ دقیقه در آب در حال جوش قرار داده سپس درآورده، وکیوم را جدا کرده، سوسیسهای نیمپز را داخل روغن سرخ میکنیم.
فوت کوزهگری: برای اینکه سوسیسها طعم بهتری به خود بگیرند ۲ قاشق غذاخوری پنیر پیتزا رنده شده به آن اضافه کنیم.
سوسیس قارچ و ترهفرنگی
مواد لازم
- گوشت مرغ چرخ شده (فیله): ۴۰۰ گرم
- قارچ ریز شده: یک پیمانه
- ترهفرنگی متوسط قسمت سفید: یک عدد
- هویج ریز آبپز شده: یک عدد متوسط
- سیر: یک حبه، رنده شده
- تخممرغ: یک عدد
- پودر تخم گشنیز: یکدوم قاشق چایخوری
- شیرخشک: ۲ قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه: یکدوم قاشق چایخوری
- نمک: یکدوم قاشق غذاخوری
- روغن: ۳ قاشق غذاخوری
- وکیوم سوسیس: ۵/۱ متر در ۵ سانتیمتر
- قیف یکبار مصرف: ۲ عدد
طرز تهیه
۱. ابتدا ترهفرنگیها را خوب شسته، حلقهحلقه کرده و آبپز میکنیم.
۲.ترهفرنگی آبپز را با هویج پخته و قارچ و گوشت مخلوط و دوباره چرخ میکنیم.
۳. بقیه مواد باقیمانده را با گوشت مخلوط کرده و خوب ورز میدهیم.
۴. از مواد در قیف یکبارمصرف ریخته، سر قیف را بریده و داخل وکیوم کرده و با چسب نواری اتصال این دو را محکم میکنیم.
۳. قیف را فشار داده تا مواد داخل وکیوم شود، سر و ته وکیوم را گره زده ۱۰ سانت ۱۰ سانت جدا کرده با نخ محکم گره میزنیم. اندازه سوسیس میتواند به دلخواه خودتان باشد.
۴. سوسیسها را به مدت ۲۰ دقیقه در آب در حال جوش قرار داده سپس درآورده، وکیوم را جدا کرده و سوسیسهای نیمپز را داخل روغن سرخ میکنیم.
فوت کوزهگری: برای خوشمزه شدن این سوسیس میتوانید دو قطره دود به مواد اضافه کنیم یا روی آن پنیر پیتزا ریخته درون فر گذاشته و گریل کنید.
ارسال نظر